Apple'ın sitesinden gelecek sipariş kaç günde teslim edilir?

Apple firmasını anlayana aşk olsun
Ürün istanbulda olarak değişti
benim üründe Antalya'ya gelmiş. UPS ile görüştüğümde ürünün yoğunluk nedeniyle 2 gün sonra dağıtıma çıkacağı bilgisini aldım. Apple Türkiye ile görüşüp şube teslime çevirmesi için talimat verdim. Değişiklik tamamlandığında gün içinde gidip alacağım.

Afyon ufak yer aynı gün teslim ederler umarım

Muhtemelen sizinki de İstanbul'da şu an. Anlık değişiyor kargo bilgileri

Bakalım ben bir aktarma bekliyorum, sizinkilerin gümrükten çıkma hızına bakarsak dedikleri gibi cuma ya da en geç gelecek hafta teslim alacağım sanırım

Hadi gözünüz aydın aynı tarihte satın aldık ama benim transitte görünüyoe china olarak çok garip bir sistemleri var

Benim ki biraz daha gezgin çıktı son durum: 26/01/2021 15:47 Dubai Airport, United Arab Emirates

Ups mail attı. Gümrükleme yapılıyor sanırım
Son durum

Dosya Ekleri

• 2FA8A16F-FD77-4AAC-AEA5-3903711A742F.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 512
  • CBC4B736-54FA-4D0F-94B5-F6279D8BE8B5.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 508
Apple uygulamasından teslimatı takip et > gönderi ilerleme durumundan takip ediyorsunuz değil mi? Üstte transitte kısmının altından tarih de kalktı, planlanmış teslimat şeklinde gözüküyor.

Apple uygulamasından teslimatı takip et > gönderi ilerleme durumundan takip ediyorsunuz değil mi? Üstte transitte kısmının altından tarih de kalktı, planlanmış teslimat şeklinde gözüküyor.
Evet gönderi ilerleme durumu ups kargo sayfasına yönlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…