Apple'nin siparişleri durdurması

Veuneix

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2017
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. 1 veya 2 saat önce Apple yanlış görmediysem iPad hariç tüm ürünlerin satışını durdurdu. Bu durumda sizce önceden sipariş verilen ürünlerin iadesi olur mu yoksa sipariş verenlere siparişler teslim edilir mi? 31 Ekim'de telefon aldım Apple sitesinden teslimat tarihi 30 Kasım - 7 Aralık arasında yani az kaldı. Sizce iptal olur mu? Müşteri hizmetlerini arayan biri iptal olmayacağını söylediler bana dedi ama yine de sormak istedim.
 
Bu süreçten öncekileri teslim ederler. Diğer satıcılar 4.000-5000₺ civarı ekleme yapmışlar diye duydum.
 
Fatura kestiyse teslim etmek zorunda.

Hocam ben ek olarak adaptör ve kulaklık aldım kablolu kendi sitesinden onlar stokta olduğu için erken geldi ve teslim edildiği gün (3 Kasım) mailime e-fatura göndermişler. Telefonun faturasını kesmediler ama ücreti ödedim. O yüzden sormuştum aslında sıkıntı çıkabilir mi diye.

1637691545679.png
 
Arkadaşlar, dün apple'ın sitesinden sipariş verdim. hala provizyon aşamasında gözüküyor, benden başka bu durumu yaşayan var mı? provizyon aşamasındayken banka onay için %100 arıyor mu yoksa belli bir zamandan sonra otomatik onay alıyor mu? Daha önceden tecrübesi olan arkadaşlar yazabilirlerse sevinirim.
 

Geri
Yukarı