AppStore Giriş Yapılırken Beklenmedik Bir Hata Oluştu Hatasıı

DELETEDUSER

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sistemimde El capitan 10.11.6 kurulu. İnternet erişimini ethernet ile kablolu bağlantıyla sağlıyorum. Şimdiye kadar bir sorun yoktu fakat şuan App store'a giriş yaptığımda aşağıdaki hatayı alıyorum:

Ekran Resmi 2017-08-20 21.44.17.png

Daha önce böyle bir sorun yoktu. App store'dan uygulama da indirdim, güncelleme de yaptım hiç böyle bir durum olmamıştı. Sebebini bilmiyorum ama bir anda bu uyarıyı verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
/Library/Preferences/SystemConfiguration/ içierisinden NetworkInterfaces.plist ve Preferences.plist
dosyalarıın silin. Sonrada Kext aracı ile Rebuild caches yapın.
Maalesef işe yaramadı ama şöyle bir fark oluştu. Daha önce ethernet bağlantısı sistem açılır açılmaz aktif olmuyordu. 2-3 dakika sonra bağlantı geliyordu. Şuan direk geliyor. Ama sorun için çözüm olmadı maalesef.
Eğer olmazsa farklı bir SMBIOS ve Seri Numarası deneyin.
2-3 farklı SMBIOS denedim, farklı modeller de denedim olmadı. Hatta şu sitede verilen geçerli seri numaralarından birini alıp aynı model SMBIOS oluşturduktan sonra seri numarasını üzerine yazdım.
5 real Mac serial numbers for your Hackintosh
Bütün bunlara rağmen sorun çözüme kavuşmadı.
Sistemi ilk kurduğumda App store çalışıyordu. Ama o zaman USB Wireless adaptör kullanmıştım. Bir süre il dışında yaşadım ve evdekiler sistemi kullanamadığı için HDD'yi söküp başka bir HDD'ye Windows kurup bıraktım. USB adaptörü de gittiğim yerde kaybetmiştim. Geldiğimde iste Mac kurulu HDD'yi tekrar takıp kullanmaya başladım. USB Wireless olmadığı için de direk ethernet kullandım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı