APU için güç kaynağı önerisi

• Konuyu başlatan amd007
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 3.173
Benim şu anki 350W'lık PSU'm 90dB minimum. Tabi bu desibel seviyesini telefon ile ölçtüm. Yani telefonun mikrafonu ne kadar ölçerse işte. 90'da takılı kalıyor o kadar algılıyor en falza mikrafon. Tahminim 100dB'den fazladır :(
@Silinen üye 'nin önerdiği güç kaynağınıda alabilirsiniz çünkü ben yeni yeni öğreniyorum o benden daha bilgili onunkini almanız daha yararlı olur :)

İnanamıyorum sonunda doğru düzgün anakart tavsiye eden oldu. Teşekkür ederim. Ben arkadaşlara diyordum pahallı gereksiz falan diye, hem daha fazla mhz'li hem de daha uygun bir anakart. Teşekkür ederim. Bu arada sessiz olduğundan eminsiniz değil mi? Çünkü şu anki bilgisayarım uçaktan daha fazla ses çıkarıyor.

Corsair güvencesi var, rahat olun. :) İnceleme için, buyrun;
Corsair VS 450 incelemesi | Technopat Sosyal

Ayrıca, bütçeniz ne kadar APU sistem için?
800TL. Aslında benim diğer hesabım Agab. Fakat yanlış başlık nedeniyle 1 ay hesabım engellendi. Çok anlamsız değil mi? Yanlış başlık diyorlar da bence yanlış manlış olduğu da yok. Neyse, facebook hesabımla bu hesabı açtım. Umarım engellenmez bu hesap çift hesap nedeniyle. Ne de olsa facebook ile giriş yapıyorum.

Bu arada bu anakart üzerinde HDMI girişi var değil mi? TV'ye bağlayacağım.

Anakart üzerinde VGA&DVI çıkışları mevcut maalesef. O sıkıntıyı, küçük bir HDMI to DVI aparatı ile çözersiniz. Fazla pahalı değiller, 10TL falan.

Allah'm sana geliyorum. Daha da ucuzluyor :D Bu nedir ya yeni mi konulmuş bunlar yoktu önceden :) Ama bunda da yok HDMI. Bu arada bu kartta 2 tane ram girişi var. @Silinen üye 'nin önerdiği anakartta 4 tane. Acaba biraz daha fazla verip içim rahat mı olsa. Mesela 2x4 ram alırım şimdi, sonra ram eklemek istediğimde bir tane 4gb ram boşa gidecek.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı