APU sistem görüntü gelmeme sorunu

D. E. F

Hectopat
Daha fazla  
İlk kez APU sistem topladım, kasa çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor, neden acaba? Sadece zpt diye Kablo boşta nereye takılıyor Bu

Yok mu bir bilen 2 gündür uğraşıyorum bulamadım çözümü

Monitör güç bağlantısını kontrol edin. PSU şalterini açtığınızdan emin olun. RAM'lerin yerlerini değiştirip tam olarak oturttuğunuzdan emin olun. Mümkünse başka bir monitörde, veya monitörü başka bir kasada deneyin.

Sistemi belirtin.

Monitör güç bağlantısını kontrol edin. PSU şalterini açtığınızdan emin olun. RAM'lerin yerlerini değiştirip tam olarak oturttuğunuzdan emin olun. Mümkünse başka bir monitörde, veya monitörü başka bir kasada deneyin.

Sistemi belirtin.
Monitörü başka sistemle denedim çalışıyor.
Rami çıkardım taktım yerini değiştirdim.
Sadece zpt diye bir Kablo boşta kaldı acaba o biyere mi takılacak

Sistem:
AMD A4 6300 işlemci
Msi a68hm anakart
4 gb 1333 ram
250 gb harddisk
Power 250 watt

Önemli olan kablo tipi, bana tipini söylerseniz, net bir şey söyleyebilirim. Ayrıca ekran kartı bağlantısından bahsediyorsanız, boş kablo kalır zaten. APU sistem çünkü, eğer harici bir ekran kartı takılı değil ise boşta kablo kalacaktır.

Bir de elinizdeki PSU kalitesiz ve 250W güç bile vermiyor yüksek ihtimal. PSU'yu değiştirmeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı