3000 mhz olanı al, birkaç aya yanına aynısından bir tane daha eklersin. Tertemiz sistem olur.Merhaba, APU sistem için 2x4 GB 2400MHz mi daha iyi yoksa 8 GB 3000MHz mi?
Dual RAM APU için daha iyi ama 3000MHz'de çok daha iyi. İkisinden birini seçmem şart yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam ne gerek var 700'e. Gaming gecesinde 2x8'ler 520TL'ye kadar düşüyor.2x8 GB Corsair 700TL civarı bulunuyor.
APU sistemlerde MHz değerleri çok önemli. @Bazinga Physicist hocam gibi düşünüyorum.
Doğru, birkaç hafta takip ederseniz kesin denk gelir. 2 hafta önce team t-force vulcan (tuf edition) 3200mhz 2x8 ram kit ini 519 tl ye aldım.Hocam ne gerek var 700'e. Gaming gecesinde 2x8'ler 520TL'ye kadar düşüyor.
Hayırlı olsun, çok güzel fiyatı doğrusu.Doğru, birkaç hafta takip ederseniz kesin denk gelir. 2 hafta önce team t-force vulcan (tuf edition) 3200mhz 2x8 ram kit ini 519 tl ye aldım.
Teşekkürler, gerçekten iyi fiyata yakaladım. 10 dk ya bütün stoğu bitti zaten...Hayırlı olsun, çok güzel fiyatı doğrusu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.