APU sistem ile 240 Hz alınabilir mi?

Evet. 2.1 hem anakart hem de monitör için geçerli olması gereken bir teknoloji. Monitör 2.1 destekli olabilir, anakart ne destekliyorsa vereceği en yüksek değer ona göre olur. Yarın bir gün RTX ekran kartı alırsan 2.1 desteği sayesinde 240 Hz de mümkün olur o zaman.
Sonuç olarak şöyle düşünüyorum yine ben 240 hz alıyım 120 hz ile kullanırım 1 sene falan sonra ekran kartı alınca 240 ile devam ederim hazır alabiliyorken 240 almak mantıklı geliyor.

Sonuç olarak şöyle düşünüyorum yine ben 240 hz alıyım 120 hz ile kullanırım 1 sene falan sonra ekran kartı alınca 240 ile devam ederim hazır alabiliyorken 240 almak mantıklı geliyor.
Hocam, neden 120 Hz kullanıyorsun?

Bütçe yeterse şu ürünü al.
Bu kabloyla alabiliyorsun 240 Hz.

Hocam, neden 120 Hz kullanıyorsun?

Bütçe yeterse şu ürünü al.
Bu kabloyla alabiliyorsun 240 Hz.
Anakart 1.4 HDMI port destekliyor yani 2.1 bile taksam sanırım 1.4 olarak çalışacak.

Kablo ile alakalı bir durum değil. Anakart ne kadar destekli onu öğrenmek gerekiyor. Ortalama bir HDMI kablo ile 144 Hz rahat şekilde alınıyor zaten. En pahalısına kaçmanın bir esprisi yok. Monitör yanından çıkacak HDMI veya DP kablo o cihaz üzerinden destekleyeceği en yüksek değeri verecektir. Ekran kartı aldığı zaman o kabloyu kullanabilir.

Sanırım maksimum 165 alabiliyorsunuz. 144 kesin ama 165'ten emin değilim.
bende 120 veya 144 diye biliyorum
Güncelleme : AOC 24GU2ZU 240hz 0.5 ms monitörü aldım, paket içinden çıkan HDMI kablosunu bağladım ve 240 hz alabiliyorum, ilk gördüğümde çok şaşırmıştım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı