APU sistem tavsiyesi

Raif Özgür ARI

Hectopat
Daha fazla  
ben bi APU sistem toplamak istiyorum recep abinin 7800K incelemesinden sonra tüm fikirlerim degişti şuan bende bi PC var ama baya eski kasamı ve harddiskimi degiştirmicem bana bi APU,Bellek,Anakart Ve güç kaynagından oluşan bi sistem toplamanızı rica ediyorum bütçem 1000 TL şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
y27rjn.jpg

peki bu sistemde uyumluluk sorunu olmaz degilmi? bide APU nun içinde GPU yeni nesil oyunlar kaldırmadıgı zaman ayriyetten bi ekran kartı takabiliriz degilmi?

Yeni nesil oyunları kaldırmadığında yeni bir ekran kartı alıp anakartına takabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

geçen hafta a6 6400k apulu sistem topladım . çoğu oyunu oynuyorum fakat bazen fps düşmeleri oluyor. r9 270x veya 280 ekran kartı alsam bi sıkıntı çıkarırmı takabilirmiyim?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı