APU sistem toplama

Bütçe
3000-3500
Hocam 1 TB daha pahalı olduğu için bütçesini daha çok aşsın istemedim, ayrıca 500 GB + 256 GB yeterli gibi oyun için.

Hocam ben hiç almasın diyorum şu anlık. 250 GB SSD CS:GO oynayacaksa rahat rahat yeter.
 
Hocam 256 GB kısma Windows + 2 oyun kurar diğer depolama alanlarını harddiske atar diye düşünmüştüm.

Evet hocam Valorant, Windows ve CS:GO'ya hayli hayli yeter 256 GB SSD.

Kısıtlı bütçede normal hocam. 1 2 ayada 1TB HDD alıp istediği oyunları oynar arkadaşımız.

500GB'ler üretilmediği için alınmasını tavsiye etmiyorum.
 
Çok teşekkür ederim, benimde kafamda buna yakın bir sistem vardı. Bütçeyi 4000e kadar zorlamaya çalışacağım, hdd'den şimdilik vazgeçebilirim gibi gözüküyor. İşlemcide bir düşük model tercih etsem fps olarak çok farkettirir mi ? Çünkü ileride hem ekran kartı ekleyip hemde işlemci değiştirebilirim, tabi bu yıl içinde yapamam en az 1-2 yıl sonra.
 
Çok teşekkür ederim, benim de kafamda buna yakın bir sistem vardı. Bütçeyi 4000e kadar zorlamaya çalışacağım, HDD'den şimdilik vazgeçebilirim gibi gözüküyor. İşlemcide bir düşük model tercih etsem FPS olarak çok fark ettirir mi? Çünkü ileride hem ekran kartı ekleyip hem de işlemci değiştirebilirim, tabii bu yıl içinde yapamam en az 1-2 yıl sonra.

AMD tarafında çok yüksek fiyat bandı olmadıkça 3400G'nin gömülü ekran kartına yaklaşacak bir işlemci yok, Intel tercih etmenizi önermem bütçenizi daha çok zorlar. HDD'den vazgeçersen daha sonra 1 TB alabilirsin, özetliyecek olursak bütçen ne zaman genişlerse 1 TB harddisk alıp 1060 civarı bir kart taksan sana yeticektir.
 
Merhabalar, bir APU sistem toplamak istiyorum. Kafamda birkaç şey var fakat sizlerinde fikrine danışmak istedim. Genelde CS:GO ve Valorant oynuyorum bunları en az 60 FPS'de açacak bir PC benim için kafidir. İleride yükseltme yapabilirim bu yüzden de ileriye dönük bir sistem tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim.
Tekrar merhabalar,
Yukarıda önerdiğiniz yerden bir kaç özelleştirme yapıp sipariş vereceğim sistemi,
İşlemci: Ryzen 5 Pro 3400G
Anakart: B450M S2H
Ram: Kingston HyperX Fury (2x8) 3200 Mhz
Ssd, kasa ve psu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim lütfen ? Ssd olarak bana şuan 250 gb gayet yeterli fazlasını istemiyorum bu aşamada. Ve sistemdeki önerilen kasayı tavsiye eder misiniz nasıldır ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı