APU sistem ve monitör uyumu

Onur Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar forumda 1000 - 1200 arası sistem tavsiyesi istemiştim ve arkadaşların tavsiyeleri üzerine APU sistemi araştırdım 2 gündür ve hem bütçe hem performans olarak uygun buldum bu hafta sonu sistemi almayı düşünüyorum kısaca sistemden bahsedecek olursam ;

ANAKART : A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI

İŞLEMCİ : A10 7850K Soket FM2+ 3.7GHz 4MB Cache 95W 32nm İşlemci + R7 GPU

HDD : 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

RAM : 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

KASA : CMP-350 350W MidT ATX SİYAH KASA

Şimdi asıl sormak istediğim konu bu sistemde monitöre extra para vermek istemiyorum en azından şu 1 aylık dilimde elimde şuan kullandığım ( TARİHİ ESERDİR...) bu monitör sisteme problem çıkartırmı pek anlamadığım konu yardımcı olursanız sevinirim.

Bu biraz şeye benzemiş Ferrari'ye LPG takma muhabbetine :D Şaka bir yana eğer anakartında VGA çıkışı varsa bir problem çıkacağını sanmıyorum. DVI olsada olur dönüştürücü takarsın.Ancak APU'nun tam tadına varmak istersen yakın zamanda Full HD bir monitör satın al ve bu monitörüde sınırlarına göre kullan HD kalite almaya çabalama tüpü patlatırsın :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı