T Terminator8888 Centipat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 420 1 Mayıs 2020 #1 Merhabalar APU sistem toplamayı düşünüyorum ancak kasayı kurduk diyelim bende VGA kablo var ben görüntüyü almak için kabloyu nereye takacağım?
Merhabalar APU sistem toplamayı düşünüyorum ancak kasayı kurduk diyelim bende VGA kablo var ben görüntüyü almak için kabloyu nereye takacağım?
Çözüm enes.wtp 1 Mayıs 2020 VGA kabloyu anakartınızın VGA çıkışına ve diğer boşta kalan VGA kablo ucunu da monitöre takacaksınız. Yani monitöre ve anakart üzerine takacaksınız.
VGA kabloyu anakartınızın VGA çıkışına ve diğer boşta kalan VGA kablo ucunu da monitöre takacaksınız. Yani monitöre ve anakart üzerine takacaksınız.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 1 Mayıs 2020 #2 VGA kabloyu anakartınızın VGA çıkışına ve diğer boşta kalan VGA kablo ucunu da monitöre takacaksınız. Yani monitöre ve anakart üzerine takacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
VGA kabloyu anakartınızın VGA çıkışına ve diğer boşta kalan VGA kablo ucunu da monitöre takacaksınız. Yani monitöre ve anakart üzerine takacaksınız.
A aykutsolmaz Centipat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Biyomedikal Mühendisi 1 Mayıs 2020 #3 Anakarta Artı 0 Eksi