Çözüldü APU sistemde harici ekran kartı devreye girmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ProDoctor

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 3 2200G işlemci ve AMD RX560 GPU'lu bir sistemim var. Ancak sistem ekran kartı olarak işlemcinin Radeon Vega'yı kullanıyor. Aygıt yöneticisinden işlemcinin ekran kartını devre dışı bıraktım ancak RX560 sanki çalışmıyor gibi. Oyunlarda 5-10 FPS ve görev yöneticisinde GPU işlevi %0.
Yardımlarınızı bekliyorum ve ekran kartı driverı güncel.

Çözüm
Monitör bağlantısını ekran kartına yaptığınızdan emin olun. Anakarta yaparsanız RX 560 çalışmaz.
Sorunu çözmüşsünüz anlaşılan. Acaba bu durum dikkatinizden mi kaçtı yoksa bilmediğiniz için mi yapamamıştınız? Driver kontrol ediniz. Otomatik olarak Vega 8 devre dışı kalıyor ekran kartına kabloyu takınca.

Evet sorunu çözdüm tamamen dikkatsizliğim. Ekranın kutusundan sadece VGA kablosu çıktığı için hiç bakmadan anakarta bağladım. Dediğiniz gibi Vega 8 direkt devre dışı kaldı ve her şey yoluna girdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı