APU sisteme 240Hz monitör bağlanır mı?

240 Hz 144 Hz'e göre daha iyi ve bu yüzden 240 hz de almak istiyorum ileride mümkün olursa AMD'nin RX580 ekran kartını veya RX570 ekran kartını veya Nvidia GTX 1650 Super de alabilirim. İleride 240 Hz oyun deneyimi de yaşamak istiyorum şahsen ve ucuza bulduğum bir monitördü ama ghosting olduğuna inanıyorum 144 hz olarak da Asusun bu monitörünü beğenmiştim fakat sizin önerilerinize de bakacağım. Teşekkürler ilginize tekrardan.

MSI A-320M-A PRO MAX
Asus monitörde de ışık sızması varmış.
144'le 240 arasında uçurum bir fark yok. 60'tan 144'e geçerkenki gibi olmuyor. E-sporcu vs. değilsen 144hz kaliteli bir monitör almanı öneririm.

Arkadaşlar teşekkürler ilginiz için, ben Acer'ın 240 Hz monitörünü o fiyata gördüğümde şok olmuştum ve çok almak istemiştim fakat sorunu olduğunu anladığım için almaktan vazgeçtim zaten benim merak ettiğim şey şuydu "240 Hz monitörde kaç Hz alırım HDMI ile ?" fakat şu anda almak istemediğimden 144 Hz ve kaliteli bir monitör almak istiyorum, örneğin;

IPS 144Hz FreeSync 1ms bir monitör almayı düşünüyorum IPS olması çok iyi olurdu zaten.

AOC almayı düşünüyorum dikkatimi çekti şahsen bir bakacağım. Teşekkürler cevabımı aldım :)

Arkadaşlar teşekkürler ilginiz için, ben Acer'ın 240 Hz monitörünü o fiyata gördüğümde şok olmuştum ve çok almak istemiştim fakat sorunu olduğunu anladığım için almaktan vazgeçtim zaten benim merak ettiğim şey şuydu "240 Hz monitörde kaç Hz alırım HDMI ile?" fakat şu anda almak istemediğimden 144 Hz ve kaliteli bir monitör almak istiyorum, örneğin;

IPS 144Hz FreeSync 1ms bir monitör almayı düşünüyorum IPS olması çok iyi olurdu zaten.

AOC almayı düşünüyorum dikkatimi çekti şahsen bir bakacağım. Teşekkürler cevabımı aldım :)

İyi seçim, dandik 240 Hz alacağıma kaliteli 144 Hz alırım daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı