APU sisteme ekran kartı takmak

Hocam Intel tabanlı bir sistem toplayabilirsin o halde i3 7100 tabanlı RX560 ile daha iyi performans alacaksın Ryzen'e göre ve fiyatları birebir aynı
Asla tavsiye etmem. İ3 7100 ile aynı fiyattaki Ryzen çok daha iyi olur. 7. Nesil Intel alınmaz. Ryzen hem daha ileriye dönük hem de çoklu çekirdek avantajı daha yüksek.

Asla tavsiye etmem. İ3 7100 ile aynı fiyattaki Ryzen çok daha iyi olur. 7. Nesil Intel alınmaz. Ryzen hem daha ileriye dönük hem de çoklu çekirdek avantajı daha yüksek.
Aynı fiyattaki Ryzenler i3-7100 ile yanyana gelemez malesef.

Hocam RAM'lerin frekans değerleri kaçtı? APU işlemci alacaksanız ''MHZ'' değerleri yüksek olmalı ki oyunlarda yüksek performans alın.

Bu dediğin ekran kartı takmayacaksa önemli eğer ekran kartı takacak ise RAM frekansı o kadar önem kazanmaz sonuçta gereken VRAM'i ekran kartı kendisi sağlayacaktır. Tabii yine de alabiliyorsa yüksek frekanslı RAM tercih edilmesi, APU kullanım kadar birincil ihtiyaç olmasa da genel kazanç sağlar. Daha önce de dediğim gibi artık 1200 yerine 2200G, 1400 yerine de 2400G alınmalıdır.

Son düzenleme:
Soruma vakit ayırıp kafa yoran herkese teşekkür ederim. İyi geceler.

Sonuç olarak, R3 2200G alıp CPU olarak kullanma kararı aldım. Bi sürpriz olmazsa tercihim o yönde olacak.

Soruma vakit ayırıp kafa yoran herkese teşekkür ederim. İyi geceler.

Sonuç olarak, R3 2200G alıp CPU olarak kullanma kararı aldım. Bi sürpriz olmazsa tercihim o yönde olacak.
Sistemden memnun musun ben de r3 3200g ve r3 1200af aşmak arasındayım apu olarak kullanmayacağım yanında rx570 4gb kullanacağım hangisi daha mantıklı sence? R3 1200af mi r3 3200g mi (apu olarak değil cpu olarak kullanacağım 3000mhz ram var)

Sistemden memnun musun ben de r3 3200g ve r3 1200af aşmak arasındayım apu olarak kullanmayacağım yanında rx570 4gb kullanacağım hangisi daha mantıklı sence? R3 1200af mi r3 3200g mi (apu olarak değil cpu olarak kullanacağım 3000mhz ram var)

O sürpriz oldu kanka. 2018 yazında G4560 RX560 sistem topladım. İndirim olunca kararım ani olarak değişti maalesef.

Şuan işlemci piyasası nedir bilmiyorum ama 1600AF önerdiklerini görmüştüm. İstersen yeni konu aç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı