APU sisteme uygun ekran kartı önerisi

Arkadaşlar RX6600'ü de düşüneceğim ama yinede sormak istiyorum.

Bu kart nasıldır? Sistemime uygun mu watt konusunda, darboğaz vs. yapar mı?

Arkadaşlar RX6600'ü de düşüneceğim ama yine de sormak istiyorum.

PSU yetersiz, ayrıca 3060'ın 8 GB VRAM'e sahip versiyonu alınmaz. 6600 çok daha iyi performans verir bu modele göre.

Arkadaşlar RX6600'ü de düşüneceğim ama yinede sormak istiyorum.

Hocam darboğaz yapmaz ama watt konusu biraz sıkıntı. Ucu ucuna kurtarır diyeyim.

Ekran kartı olarak bunu seçin.

Arkadaşlar hep AMD önerdiniz ama benim Nvidia dememim sebebi hep AMD ekran kartlarını kötüleyen ve öven iki topluluk olması. Hangisine inanacağımı şaşıyorum. Mesela daha yeni Instagramda bir videoya denk geldim yorumlar hem olumsuz hem olumlu yorumlarla dolu bu yüzden kararsızım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD'nin ne gibi sorunları var?

Arkadaşlar hep AMD önerdiniz ama benim Nvidia dememim sebebi hep AMD ekran kartlarını kötüleyen ve öven iki topluluk olması. Hangisine inanacağımı şaşıyorum. Mesela daha yeni Instagramda bir videoya denk geldim yorumlar hem olumsuz hem olumlu yorumlarla dolu bu yüzden kararsızım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam eski kartlarında wattman problemi vardı yeni kartlarda bu problem aşırı nadir görülüyor. 1000 kişiden birinde vs çıkıyor. Çözmesi 5dk sürmez. Linkini attığım kartı al hocam.

Arkadaşlar hep AMD önerdiniz ama benim NVIDIA dememim sebebi hep AMD ekran kartlarını kötüleyen ve öven iki topluluk olması. Hangisine inanacağımı şaşıyorum. Mesela daha yeni Instagram'da bir videoya denk geldim yorumlar hem olumsuz hem olumlu yorumlarla dolu bu yüzden kararsızım.

AMD'nin 6000 serisinde herhangi bir sorunu yok, NVIDIA fanboylari, eski 400/500 ve 5000 serisindeki hataların 6000 serisindede devam ettiğini savunuyorlar sadece.

Arkadaşlar bu nasıl, watt yeterli oluyor mu? Sapphire iyidir dediniz size güveniyorum ama babamla beraber alıyoruz oda bildiği markalardan almak istiyor.

Yetersiz, ayrıca 6K'ya Sapphire varken ASUS Dual'a 8K vermek mantıksız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı