APU sistemin FPS değerleri nasıldır?

OzzyOnFire

Hectopat
Arkadaşlar bu konuyu açmamın nedeni APU sistem kullanan var ise FPS değerlerini öğrenmek istiyorum. Evet YouTube'da var biliyorum fakat uzun süre kullanan sizlerden öğrenmek beni daha çok tatmin eder. Oyun fark etmez grafik düşük olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)

Bir sürü APU işlemcisi var. Hangisinden bahsediyorsunuz ?

Sistem alacaksanız, ne düşünüyorsanız söyleyin; ona göre cevap verelim.
APU sistemde, dahili grafik işlemcisi nedir?

AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

www.akakce.com

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

www.akakce.com

PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA | En Ucuzu Akakçe

akakce.com - Fiyat Arama Motoru, İnternet Alışveriş Rehberi
www.akakce.com
www.akakce.com

PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram | ITOPYA

PATRIOT 8GB Viper Steel Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PVS48G320C6 ITOPYA'da.
www.itopya.com
www.itopya.com
www.akakce.com

Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Patriot Viper Steel 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 PVS48G320C6 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

www.akakce.com

Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com

FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

FSP Hydro K 500W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
www.akakce.com

Ben i3-6100, 4x2 2133 MHz RAM, HD 530, 500 GB WD Caviar Blue HDD ve monitör olarak da 1366x768 60 Hz'lik monitörüm var.
Açıkçası ne oynadığınıza bağlı CS:GO'da 1024x768 de ek başlangıç ayarlı ve en düşük ayarlarda 100 FPS üstü alıyorum. Valorant'ta ise kendi ekranında 90 FPS Max oluyor(bazen 70 FPS'lerde geziyor). Left 4 Dead 2 oyununu orta düşük karışıkta kendi çözünürlüğünde 100 FPS alıyorum diğer oyunlar konusunda pek bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı