Aquarius 5A-3060 14.672 TL'ye alınır mı?

deren_cnnr

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Bilgisayar almayı düşünüyorum ve bulabildiğim kendi bütçemde en iyi bilgisayar bu gözüküyor. İşlemciyi 5600 yaptım. Anakartı da BIOSTAR markasını bilmediğim için 30 TL daha vererek ASUS Dragon'a yükselttim. Böylece sistem 14.672 TL oldu. Bu fiyata bu sistem değer mi sizce? Ekran kartı konusunda da INNO3D'yi çok duymadım. Nasıl bir markadır? Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ürün linki: Aquarius 5A-3060 - Game Garaj

Öncelikle merhaba. Bilgisayar almayı düşünüyorum ve bulabildiğim kendi bütçemde en iyi bilgisayar bu gözüküyor. İşlemciyi 5600 yaptım. Anakartı da BIOSTAR markasını bilmediğim için 30 TL daha vererek ASUS Dragon'a yükselttim. Böylece sistem 14.672 TL oldu. Bu fiyata bu sistem değer mi sizce? Ekran kartı konusunda da INNO3D'yi çok duymadım. Nasıl bir markadır? Önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Ürün linki: Aquarius 5A-3060 - Game Garaj
Bu fiyata daha iyisi bulunur mu araştırmak lazım ancak, BIOSTAR dünyanın en iyi ve en köklü anakart üreticilerinden biridir. INNO3D de iyi ekran kartı üreticilerinden biri. Kartları biraz daha sıcak çalışır. Bazı kartların, bilindik kartların bilindik modellerine göre daha iyi performans verdiği de olur.

Bu fiyata daha iyisi bulunur mu araştırmak lazım ancak, BIOSTAR dünyanın en iyi ve en köklü anakart üreticilerinden biridir. INNO3D de iyi ekran kartı üreticilerinden biri. Kartları biraz daha sıcak çalışır. Bazı kartların, bilindik kartların bilindik modellerine göre daha iyi performans verdiği de olur.
BIOSTAR'ı ASUS ile değiştirdim. Aradaki fark 30 TL'ydi. Asus'un, BIOSTAR'dan eksisi var mıdır ? Ekran kartındaki yüksek sıcaklık rahatsız etmeyecek derecedeyse sıkıntı yok.

1650986561103.png

Bence böyle tercih edin.

Asus'un o modeli görsel olarak daha iyi. Sıcaklık farkı da rahatsız edecek düzeyde değil. 1-2 derece.
Kendimce bulabildiğim en iyi sistem bu olduğu için akşam sipariş edeceğim galiba. Monitörden de anlıyorsan yardımcı olursan çok minnettar kalırım. Başka konu açamadığım için buraya atayım. Bu monitör nasıldır ? Bu fiyata bulabildiğim en iyi monitör de bu :) LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Fiyat 15.000 TL'ye çıkıyor böyle. Palit'in INNO3D'den çok artısı var mıdır ? Birde SSD değişmiş galiba. Onun nedeni nedir ? Çok anlamıyorum da kusura bakmayın.

Kendimce bulabildiğim en iyi sistem bu olduğu için akşam sipariş edeceğim galiba. Monitörden de anlıyorsan yardımcı olursan çok minnettar kalırım. Başka konu açamadığım için buraya atayım. Bu monitör nasıldır? Bu fiyata bulabildiğim en iyi monitör de bu :) LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Fiyat 15.000 TL'ye çıkıyor böyle. Palit'in INNO3D'den çok artısı var mıdır? Bir de SSD değişmiş galiba. Onun nedeni nedir? Çok anlamıyorum da kusura bakmayın.

Daha yüksek okuma yazma hızı var. Ayrıca artık depolama olarak Kingston sıkıntı olmaya başladı. Palit bir tık daha sağlam model ondan, daha iyi sıcaklığı.

Kendimce bulabildiğim en iyi sistem bu olduğu için akşam sipariş edeceğim galiba. Monitörden de anlıyorsan yardımcı olursan çok minnettar kalırım. Başka konu açamadığım için buraya atayım. Bu monitör nasıldır ? Bu fiyata bulabildiğim en iyi monitör de bu :) LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Fiyat 15.000 TL'ye çıkıyor böyle. Palit'in INNO3D'den çok artısı var mıdır ? Birde SSD değişmiş galiba. Onun nedeni nedir ? Çok anlamıyorum da kusura bakmayın.
O monitörü geçen hafta satın alıp coil whine sebebiyle iade ettim. Başka bir monitör aldım. Sende de aynı sorun olacak demek değildir bu ancak son zamanlarda bu monitörü alanların hemen hepsinde bu sorun vardı. Benim aldığım monitör de MSI MAG Artymis 242C. Düşünebilirsin.

Daha yüksek okuma yazma hızı var. Ayrıca artık depolama olarak Kingston sıkıntı olmaya başladı. Palit bir tık daha sağlam model ondan, daha iyi sıcaklığı.
İnternetten tasarımlarına baktım ve INNO3D'yi daha çok beğendim açıkçası. Fakat performans olarak aralarında 300 TL'ye değer bir fark var diyorsanız Palit'i tercih edebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı