Aquarius 5A-RTX3060 alınır mı?

Bu sistemi uzun zamandır takip ediyorum. Özelleştirerek almayı düşünüyorum. Eğer alacaksanız ya R5 5600X ile alacaksınız ya da 2K bir monitör ile. R5 3600 ile RTX 3060 darboğaz yapıyor diyorlar. Onun dışında SSD ve Anakart değiştirilerek alınabilir.
evet bende vazgeçtim sonradan r5 3600 rtx 2060 sistem alıcam 3060 darboğaz yapıyormuş yinede teşekkürler
3060 ile darboğaz yapmıyor, kim sokuyor sizin aklınıza bu fikri. 2070 ile 3060'ın aynı güçte olduğunu bilmeyen, 2070 olsa darboğaz yapmaz diyen kesim mi?

3060 ile darboğaz yapmıyor, kim sokuyor sizin aklınıza bu fikri. 2070 ile 3060'ın aynı güçte olduğunu bilmeyen, 2070 olsa darboğaz yapmaz diyen kesim mi?

İzlediğim videolarda görmüştüm hocam. Ben de onların yalancısıyım :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun video.
Dakika 2:59.

İzlediğim videolarda görmüştüm hocam. Ben de onların yalancısıyım :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyurun video.
Dakika 2:59.

Yok hocam bu kadar darboğaz ona kalırsa 5900X 3080 sistemde de oluyor. Darboğaz var denecek kadar yüksek değerler değil. Ayrıca kendisi zamanında 3600'den daha kötü olan 2700X ile 2070 sistem kuruyor ve en ufak darboğazdan bahsetmiyordu. İşine geldiği gibi konuşan birisi sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı