Aquarius 5A-RTX 2060 alınır mı?

Alınmaz bu sistemi alın stok bitmeden çok iyi fiyatı var.
Kusura bakmayın PC'den çok anlamıyorum ama ekran kartı konusunda biraz tereddüt ettim hani RTX daha iyi değil mi RX'den?

Kusura bakmayın PC'den çok anlamıyorum ama ekran kartı konusunda biraz tereddüt ettim hani RTX daha iyi değil mi RX'den?

Saf güç olarak iki ekran kartından 6600XT çok daha güçlü. Diğer tarafın RTX ve DLSS farkı var ama AMD FSR gibi teknolojiler geliştirerek bu farkı kapatmaya çalışıyor. Yani 6600XT kesinlikle daha mantıklı.
Sistem için işlemciyi en azından 3600 yapın, 3500X hakaret gibi olmuş. 3600 bile yetersiz bana kalırsa.

Saf güç olarak iki ekran kartından 6600XT çok daha güçlü. Diğer tarafın RTX ve DLSS farkı var ama AMD FSR gibi teknolojiler geliştirerek bu farkı kapatmaya çalışıyor. Yani 6600XT kesinlikle daha mantıklı.
Sistem için işlemciyi en azından 3600 yapın, 3500X hakaret gibi olmuş. 3600 bile yetersiz bana kalırsa.
Teşekkürler, oyun yapımı ve arada sırada video çekmek için kullanacağım sistemi hepinize teşekkür ederim.
Hayır değil 6600XT dediğimiz kartın performansı RTX3060'dan bile iyi 3060 Ti'ye yakın zaten daha yeni çıkan bir kart.
Hayır, RX 6600 XT RTX 3060' tan bile daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı