Aquarius 5A-RTX3060 bilgisayar alınır mı?

Alınır mı alınmaz mı

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

397448

Hectopat
Makaleler
1

Bu bilgisayarı almak istiyorum. Sizce alınır mı, alınmaz ise ne alınır?

(Not: İşlemciyi Ryzen 5 5600, anakartı ise ASUS TUF B550M seçicem.)

Eğer buradan alacaksanız M.2 SSD kısmını 96 TL farkla "Kingston A2000 500 GB" seçin. Bu arada PSU, Aigo markasına ait yeterince bilgim yok o konuda da araştırma yapmanızı öneririm. Onun dışında bende aynı kasayı kullanıyorum gayet güzel. Farklı tavsiyeler gelirse onlara da yönelibilirsiniz. Bilgisayar alma işi aceleye gelmez o yüzden her mantıklı fikre açık olun.

Bu bilgisayarı almak istiyorum. Sizce alınır mı, alınmaz ise ne alınır?

(Not: İşlemciyi Ryzen 5 5600, anakartı ise ASUS TUF B550M seçicem.)
Şu piyasada alınır ama bence bu kadar fiyatı hak etmiyor.

Ben de bu ürünün daha alınabilir olduğunu düşünüyorum. İşlemci soğutucusu olarak da Arctic Freezer 34 eSports DUO CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

ya da

Eğer başka bir ürün almayacaksanız Freezer 34 Duo alıp, gelen sistemdeki R5 5600X İşlemcinin silikonunu öğrenip OC manyağı yapabilirsiniz.

Bu mesajı yazınca doğrudan şu an yeni yazdığınız mesaj geldi ve monitör de almak istiyormuşsunuz. İlk mesajda yazılı değildi. Kusuruma bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı