Çözüldü Aquarius 5an alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oynayacağım oyunlar: Far Cry Primal, Zula, PUBG, Sniper elit 4, mkx, grid Ultimate Edition.

1-Işlemci: Ryzen 5 1600 AF

2-Ekran kartı: GTX 1650 Super Twin X2.

3-Anakart: MSI B450-A PRO Max

4- M.2 SSD: P1 500 GB

5-PSU: 550W 80+

6-RAM: Crucial 8 GB Ballistix CL15.

Monitör: Acer Kg241qs Um.ux1ee.s01 165 Hz 1 Ms 23.6" Freesync Hdmı Full Hd Led Monitör Fiyatları ve Özellikleri

Sistemi buradan almayı düşünüyorum.

(Game Garaj Aquarius 5AN-C02 AMD Ryzen 5 3500X 8GB 500GB M.2 Fiyatı).

Fiyatı belli değil ama tahminimce sizin sisteminizden daha ucuz. Eleştirim ağırsa kusura bakmayın ama önerdiğiniz sistemin dezavantajlarını açıklayacağım linklerle.

1-Işlemci:

.

2-Sistemde M.2 olmaması beni üzdü. Benimkisinde Crucial P1 500 GB var. Benim ekran kartı da GTX 1660 Twin X2 aralarında pek fark olacağını sanmıyorum.

3-Güç k. Zaten satıp yenisini takacağım kasam 5 fanlı seninkisinden 1 fan fazla

.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
M.2 SSD sadece renderda işe yarar genel olarak 0.5 saniye fark oluşturuyor SATA SSD ile.

Hocam M.2 SSD olan Max 4300 TL sistem toplayabilir misiniz? İşlemci Ryzen 5 3500 X olsun. Bu arada bu linke tıkladınız mı?

AMD Ryzen 5 1600 - AMD Ryzen 5 3500X Karşılaştırması - Epey

Sistem toplarken kaliteli parçalar seçmek uzun kullanım ömrü, daha az sorun yaşama ihtimali gibi nedenlerden dolayı önemli. Diğer taraftan Game Garaj ürünlerini toplama bilgisayar olarak düşünmek doğru değil. Marka bilgisayar olarak piyasaya sürülen ürünler. Garanti süresi kapsamında yaşanacak sorunlardan firma sorumlu olduğu için sorun çıkaracak parçalar onların da işine gelmez. Sorun çıksa dahi muhattabı neredeyse 20 senelik bir firma. Fiyat olarak daha avantajlı ürünler varsa pek tabii bakılabilir, ancak firma epey uygun ürünler satıyor gibi. Güç kaynağından şüphe duyuluyorsa garanti süresi dolmasına yakın değişim sağlanabilir. Ayrıca ürünün AB uygunluk sertifikası ve enerji verimlilik sertifikaları da mevcut.

Zaten yukarıda değiştirdim sıkıntı çıktığında sorun olur mu çünkü site 4.7/5 yıldızı var.

Kurucu firma eski, marka yeni ve olumlu izlenim bırakmak isteyen her firma işini iyi yapmak zorunda. Şimdilik fena gitmiyorlar gibi görünüyor. Güç kaynağı olarak da başta FSP ile başlamışlar, marka logo için başka firma ile anlaşmışlar belli ki. Bugün için güvenilir duruyor, ancak hiçbir firmaya sonsuz güven duymaya gerek yok. Ben memnun kaldım, süreç içinde bakacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…