Aquarius 5T11-RX 6600 XT stoğu ne zaman yenilenir?

RestalFox

Megapat
Daha fazla  
Bu akşam bu sistemi alacaktım fakat stok bitmiş ne zaman gelir tahmini bilen var mı bir de aynı fiyattan mı gelecek? Bunun RTX 3060 versiyonu da var Palit tek fanlı modeli o nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu akşam bu sistemi alacaktım fakat stok bitmiş ne zaman gelir tahmini bilen var mı bir de aynı fiyattan mı gelecek? Bunun RTX 3060 versiyonu da var Palit tek fanlı modeli o nasıl olur yorumlarınızı bekliyorum.

Aynı fiyattan gelmesi şans meselesi tahmini yeniden kur falan yükselmez ise 2K fiyat artışıyla birlikte gelir stoklara.

Hocam bende tek fanlı modeli sepete ekledim bir türlü ödeme yap a basamıyorum ödeme sayfasında kaldım. Ben basmıyorum bu arada düşünmekten.

@Zntsu01 tek fanlı RTX 3060 sisteme 14.000 TL vermek ne kadar mantıklı olabilir? Tabii ki karar sizindir.

Hocam daha önce hiç masaüstü sistemim olmadı en son 2 yıl önce laptop um vardı. 8 9 ay sonra askere gidiyorum dedim fazla bütçe vermeyeyim. Sanırım vazgeçtim.
Askerden sonrada oyun oynamaya fırsatım kalmaz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı