Bazı kısımdaki geçişler gerektiğinden uzun gibi hissettiriyor hocam. Onun dışında güzel olmuş elinize sağlık hocam.
Kar taneleri yerine renklerin canlılığını arttır(ayarın ismini unuttum ya).
Şarkı seçimi daha iyi olabilir.
Arka plan karanlık ve kötü(çiğköfteci var).
Hızlı ve acılı.
Yakınlaşırkenki ses efekti çok güzel.
Özellikle 00.08 ile 00.09 daki kısım ile ve 00.12 ile 00.14 arasındaki o direkten arabaya doğru olan kısım bir tık uzun. 1-2 sn diyebilirsiniz ama sosyal medyada 0.01 salise bile izleyiciyi editte tutabiliyor. Büyük ihtimal editte düzenlerken salise olarak o kısımların daha diğerlerine göre uzun olduğunu görürsünüz.Biraz daha anlatır mısın dikkate alıp değiştireceğim.
Bazı kısımdaki geçişler gerektiğinden uzun gibi hissettiriyor hocam. Onun dışında güzel olmuş elinize sağlık hocam.
Kar taneleri yerine renklerin canlılığını arttır(ayarın ismini unuttum ya).
Şarkı seçimi daha iyi olabilir.
Arka plan karanlık ve kötü(çiğköfteci var).
Hızlı ve Acılı.
Tavanına da çiğ köfte yapışmış olsa...
Özellikle 00.08 ile 00.09'daki kısım ile ve 00.12 ile 00.14 arasındaki o direkten arabaya doğru olan kısım bir tık uzun. 1-2 sn diyebilirsiniz ama sosyal medyada 0.01 salise bile izleyiciyi editte tutabiliyor. Büyük ihtimal editte düzenlerken salise olarak o kısımların daha diğerlerine göre uzun olduğunu görürsünüz.
@SiyahPassat bence daha close up cekilseydi detaylara odak yapılarak daha güzel olurdu.
Ayrıca çok karanlık hocam araba rengi açık kırmızı olsaydı hadi neysede kapalı olunca çok karanlık olmuş renk canlılığını artırın.
Fikirlerinizin hepsini okudum, değişikliğe gittim. Elimdeki klipler ile bu çıktı şu anlık. Son durum hakkında fikriniz nedir?
Müziği değiştirip konsepti de değiştirince kaldırdım ne yazık ki. Hala da aralardayım seçim yapması zor.
Fikirlerinizin hepsini okudum, değişikliğe gittim. Elimdeki klipler ile bu çıktı şu anlık. Son durum hakkında fikriniz nedir?
Müziği değiştirip konsepti de değiştirince kaldırdım ne yazık ki. Hala da aralardayım seçim yapması zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.