Araba editi nasıl olmuş?

Close up @SiyahPassat hocam a roll b roll ve genel farklı acilar çeşitliliği bir yana close up özellikle arabalar editinde detayları öne çıkardığı için seviliyor, benim kastettiğimi bu videodaki gibi arabanın belirli bir kısımlarını çekmekti. 😊

Arabada öyle bir detay yok ki. Stopları beğenmiyorum. Teker eklenebilir aslında. Ben bi roll patlatmaya çıkayım dışarı.

Close up @SiyahPassat hocam a roll b roll ve genel farklı acilar çeşitliliği bir yana close up özellikle arabalar editinde detayları öne çıkardığı için seviliyor, benim kastettiğimi bu videodaki gibi arabanın belirli bir kısımlarını çekmekti. 😊

Önerdiğin açıları paylaşabilirsin. Harika olur.

@SiyahPassat Hocam bazen arabanın güzel olması şart değil ki çingene kasa transite eğlencesine edit yapılıyor gayette sarıyor. Sende haklısın Dusterda biraz zor ama yinede bence close up çekilmeyecek araç diyorsanız genelde de edit için uygunluğu ne kadar ki? 🙂

Önerdiğin açıları paylaşabilirsin. Harika olur.
Önden çapraz yarısı,logosu,jantlar ve üzerinde araç hakkında detay veren başka ne varsa olabilir. Bu araçtaki tatlı oyuncak aksesuar falan varsa onlar da konulabilir.

@SiyahPassat hocam bazen arabanın güzel olması şart değil ki çingene kasa transite eğlencesine edit yapılıyor gayet de sarıyor. Sende haklısın Duster'da biraz zor ama yine de bence close up çekilmeyecek araç diyorsanız genelde de edit için uygunluğu ne kadar ki? 🙂

Doğru. Çakkal kasa BMW F30 200 bin km ile takas yapmadan düzgün edit çıkarması zor. Kapı kolunu falan ekleyeceğim en son.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı