Araba için numara yapıştırmasını nereden bulabilirim?

Böyle bir şey ürün gördüm. Üzerinde numara yazıyor. Aynı şekilde arabasına yapıştırması için babama bu hediyeyi almak istiyorum. Aynısı ya da muadili olan bir ürünü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
resim_2023-02-25_193424975.png

Ben şu ürünü aldım. Yanında barkod etiketi de gönderdiler. Ona numaramı kaydedip yapıştırdım. Epey ilgi çekti etraftan. 😄
Not: Bu arada bunun ismi numaratör.

Ben şu ürünü aldım. Yanında barkod etiketi de gönderdiler. Ona numaramı kaydedip yapıştırdım. Epey ilgi çekti etraftan. 😄

Fenerbahçe amblemli olandan arıyordum ancak bu da fena değilmiş. Bir süre amblemli olanı arayacağım. Yine de teşekkür ederim.

Hocam boyutlar hakkında bilginiz var mı? 92 model şahin için hangi model alınmalı? 2 tane numara istenmiş. Bir farkı var mı?

Şimdi ölçtüm. 140mmx25mm, yaklaşık olarak ölçüleri bu. Kalınlığı ise 3mm. Oldukça sağlam bir ürün.

WhatsApp Image 2023-02-26 at 11.59.13.jpeg

2 farklı numara alabiliyorsunuz ama dilerseniz ikisini de aynı numara yapıp birini yedek olarak kullanabilirsiniz. Dediğim gibi, ben aldığımda yanında barkod etiketi geldi. O daha güzel oldu. Numaram direkt okunmuyor, telefondan barkodu taratınca okunuyor. 🙂

Renk olarak ise arabanızla uyumlu renk veya torpidonuzun renginden seçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı