- Makaleler
- 1
2013 tarihinde çekilmişO değilde 2. resime dikkatlice bakınca işletim sisteminin Windows 7 olduğunu gördüm
Ama adamın bunu yaptığı zamanlar Win 8.1 veya Win 10 yoksa normal![]()
2013 tarihinde çekilmişO değilde 2. resime dikkatlice bakınca işletim sisteminin Windows 7 olduğunu gördüm
Ama adamın bunu yaptığı zamanlar Win 8.1 veya Win 10 yoksa normal![]()
İletişim için yardımcı olabilirim. İsteyen kişilere yardım edeceğini söyledi. Bu ara 17 inch lik bir jant bu jant.Benimkide metal çöpten bir kasa. Fark ? Bu arada dayımın araba aksesuar dükkanı var bu abiyle konuşup bende bunun gibi bir şey mi yapsam![]()
Aldığın malzeme kalitesine göre işçiliğine göre değişir benim acemiliğime geldi baya pahalı oldu bana 300 tl gibi bi fiyarAbi bu kasa sana kaç liraya patladı ? Ona göre bir yatırım yapacağımda.
Kablola nedeni ile şimdiye kadar hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım acıkcasıYuvarlanıp gitmiyor değil mi ?.
Yakın zamanda ayrıntılı video çekip facebook üzerinden paylaşım yaparım buraya da düşer muhtemelen o zaman anlarsın nasıl olduğunuAnakartı nasıl vidaladın peki ? İşlemci ekran kartı problem değilde anakartı tam oturtmak gerek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.