Araba koleksiyonuna başlanır mı?

DODO91

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11. Gen, MX350, 8/256.
Meslek
Öğrenci.
Hot Wheels, Matchbox vb. markaların koleksiyonunu yapsam mı? Mantıklı mı? Seviyorum bu tarz arabları. Bir de birkaç tane daha marka önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka koleksiyon işinde niye mantık arıyorsun sence ben ayağımı sol tarafamı uzatiğim sağ tarafamı yani mantık arama seviyorsan yap işte

Kanka koleksiyon işinde niye mantık arıyorsun sence ben ayağımı sol tarafamı uzatiğim sağ tarafamı yani mantık arama seviyorsan yap işte
Yok kanka asıl sebebi markalarını sormak ve fiyat araştırması.

Hot Wheels, Matchbox vb. markaların koleksiyonunu yapsam mı? Mantıklı mı? Seviyorum bu tarz arabları. Bir de birkaç tane daha marka önerir misiniz?
Türkiye'de ve bu dönemde pek mantıklı değil maalesef... Para konusunda sıkıntı yoksa başla çok zevklidir koleksiyon işi.

Önceden Hot Wheels koleksiyonum vardı. 40-50 tane vardı en son. Sonra saldım.

Bende başlamıştım bir süre önce. Başlarda zevkliydi ama bir süre sonra bezdim. Çünkü istediğin aracı-modeli bulamıyorsun. Kara borsada bulursun ancak. Zaten arabaların tanesi 50-60 TL'den başlıyor. O yüzden çok yapmadan (10 araç) bıraktım. Onun yerine şuan forma koleksiyonu yapıyorum. Toplam 20 tane Fenerbahçe formam oldu :) Futbolla vs ilgileniyorsan forma koleksiyonu çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı