Araba markası logosu nasıl olmuş?

Belki tarz olarak böyle bir şey olsa fena olmaz. Böyle bir logoyu geliştirebilirsin.

F65FD0D1-49E3-41FA-A3E3-BC8542985638.jpeg
 
Hocam arkadaşlar düzgünce eleştirmeyi bilmiyor. Görüyorsun 3 yaşındaki kardeşiyle beni kıyaslıyor.
Eleştiri dediğin her zaman yapıcı olmaz. Eleştirinin her zaman alttan alan hoşgörülü olmasını beklemek yanılgı olurdu. Eleştiri kimi zaman yerer, aşağılar, küçük düşürür, seni üzer. Bazı eleştiriler seni yaptığın işten bile soğutabilir. Literatürde böyle değildir ama hayatın gerçeği budur. İnsanların bu eleştirileri - haklı veya haksız olsalar da- seni bezdirecek ve işi bırakmanı mı sağlayacak yoksa kendini geliştirmeni mi sağlayacak bilemem. Ve bazen her iş insanın kumaşında olmuyor belki çizim yeteneğin yoktur. Belki çizim yeteneğin vardır ama tasarım becerin yoktur. Belki yaratıcı düşünemiyorsundur. Belki renkler ile aran iyi değildir. Çalışmaya devam etmeni öneririm.
@SUSAMLI ÇUBUK
 
Hocam önceki logom iyi değil miydi? Şu şef ile ilgili olan?

Şef ile ilgili olan buna göre evet iyiydi lakin siz çok aceleci davranıyor gibisiniz logo yapmak bu kadar basit olmamalı logo uzun uğraş isteyen bir şeydir ve yaratıcılığa yaratacılık katmaktır örneğin şu videoyu izleyebilirsiniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
1 hafta önce logo tasarımına nereden başlamalıyım adlı bir konu açmışsiniz 1 haftada ne kadar gelişmeyi bekliyorsunuz ki? Sürekli konu açmak yerine eğitim setlerine-videolarina bakabilirsin. Bu kadar yıkıcı eleştiri gelmesi normal çünkü hiçbir şey yapmamışsın.
 
Bu tarz konuları üst üste görmek, troll gibime geliyor. Ama değilse eğer, logo tasarımı konusunda birçok video var. Onlara göz atmanızı öneririm, logoda tasarım anlamına hiçbir şey yok. Sadece boş ve anlamsız daireler ve yazılar var. Logo tasarımında önemli olan gereksiz bütün şeylerin ortadan kaldırılması veya firmaya ait bir şeyi anımsatacak şekilde dönüştürülmesi. En büyük örneği Amazon logosu.
 

Geri
Yukarı