Araba nasıl alınır?

125 CC bir motor alıp 2 sene tecrübeden sonra satıp 300-350 CC civarında bir motor almak istiyorum. Aslında 3 4 ay çalışsam alırım TR şartlarında birikim, baba parası veya kredi olmadan araba almak neredeyse imkansız.
Motor sürmek tehlikeli değil mi ama ?

125 CC bir motor alıp 2 sene tecrübeden sonra satıp 300-350 CC civarında bir motor almak istiyorum. Aslında 3 4 ay çalışsam alırım TR şartlarında birikim, baba parası veya kredi olmadan araba almak neredeyse imimkansız.
Bana gerçekten bu konu hakkında yardım eder misin ? Yâni maddî olarak değil tabii ki. Fikir, tavsiye olarak.

Motor sürmek tehlikeli değil mi ama?

Rahmetli üstat barkın bayoğlu'nun çok sevdiğim bir sözü vardır. 'bu aslında çok güvenli bir alet, bunlar güvenli değil. Bunlar ve bu yolları yapanlar'. Motor gerçekten tehlikeli değil aksine düzgün bir eğitim ile çok güvenli. Ama Türkiye'de motora saygı olmadığı ve trafikte milyonlarca andaval olduğu için güvenli değil diyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Dediğim sözün edit yapılmış uzun hali)

Bana gerçekten bu konu hakkında yardım eder misin? Yâni maddî olarak değil tabii ki. Fikir, tavsiye olarak.

Elbette, size Türkiye şartlarına göre gerçekçi fikir ve tavsiyeler vermekten mutluluk duyarım, motor araba veya sosyal hayat hiç fark etmez :)

Rahmetli üstat barkın bayoğlu'nun çok sevdiğim bir sözü vardır. 'bu aslında çok güvenli bir alet, bunlar güvenli değil. Bunlar ve bu yolları yapanlar'. Motor gerçekten tehlikeli değil aksine düzgün bir eğitim ile çok güvenli. Ama Türkiye'de motora saygı olmadığı ve trafikte milyonlarca andaval olduğu için güvenli değil diyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Dediğim sözün edit yapılmış uzun hali)

Elbette, size Türkiye şartlarına göre gerçekçi fikir ve tavsiyeler vermekten mutluluk duyarım, motor araba veya sosyal hayat hiç fark etmez :)

Gerçekten çok sevinirim.🙂

Gerçekten çok sevinirim.🙂
Araba alabilmem için tavsiyelerini bekliyorum âbi.

Son düzenleme:
Yazılım gibi şeyler, kısa vadede etkili olacak işler.
Yazılım ilgim var, bilgisayarı çok severim.

Yazılım ilgim var, bilgisayarı çok severim.
2. Kez sınıfta kalmadan önce bilişim teknolojileri bölümünde idim. Ama pek anlayamıyorum, yâni zorlanıyorum anlamakta. Özel öğrenme güçlüğüm var benim, zihinsel yetersizlik.

Benim gibi hacker olup iyi para kazanabilirdiniz ama dediğiniz şey bize engel teşkil ediyor. Sağlam bir çalışma ile olmayacak şey yok tabiikide. Bu arada internete İngilizce seviye sınavı yapıp sonucu atar mısınız?
Peki âbi bunlar, sonucu etkileyecek şeyler mi ? Sanki boşuna konuşuyormuşum gibi geliyor bana. Alamayacağım değil mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı