Bir süre sonra o ayakları beyin otomatik yönlendiriyor. Acamiyken herkes zorlanır.Ben de merak ediyorum, acep nasıl kullanıyorlar. Trafikte ; debriyaj bas sonra gaza bas ve ayağını debriyaj dan yavaşça çek falan karışık olmuyor mu ?![]()
Sen bir de düzgün bir araç ile sür. Zevkin doruklarını yaşarsın.Ben ilk deneyimimi köyde dayılarımın sahip olduğu Mitsubishi marka L300 model minibüs ile yaşamıştım. İlk defa gaza basınca biraz ani hareketlenmeler yaşadım ama sonradan insan alışıyor. Bana göre araç sürmek inanılmaz derece keyif veriyor. Tabi ilk defa sürdüğüm için abartıyor olabilirim ama çok keyifli.
"Çimenlere girme, çimenlere girme. Ne yapıyorsun oğlum motoru bağırtma!"
Sürdürmeyebilir, gayet de haklı, bunu demeye çalışıyorum.babam bana arabayı sürdürmüyor
E herkesin fiziksel özellikleri farklı şimdi. Ben de 15 yaşımda boyumdan büyük arabayı kullanıyordum. Boş arazide tabiBen 15 yaşında iken ayaklarım pedala yetişmiyordu arkadaşlar yapmayın.
Sonradan efsane boy attım tabi, orası ayrıE herkesin fiziksel özellikleri farklı şimdi. Ben de 15 yaşımda boyumdan büyük arabayı kullanıyordum. Boş arazide tabi![]()
Valla o zamanlar ön koltuğa oturmak için ağabeyimle yarışırdıkSonradan efsane boy attım tabi, orası ayrıBen de sürdüm de nedense hiç keyif almadım. Benden daha büyük aleti kullanınca çok tedirgin oluyorum.
Devlet karayollarında kullanamaz ama trafiğe kapalı alanlarda (pist vb.) kullanabilir.18 yaşına gelip ehliyet almadan kullanamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.