EREN SATAR
Kilopat
Manuel ise 3'ten 2'ye çeker mutluluklar dilerim.
Otomatik ise zaten at M ye Sport mod + ESP off bak keyfine.
Otomatik ise zaten at M ye Sport mod + ESP off bak keyfine.
Araba nasıl kullanılır onu anlatacağım (Temel Seviye):
1. Debriyaja basın sonuna kadar.
2. Vitesi 1'e atın veya 2'ye atın (2'de biraz gaz verirsiniz.)
3. Ayağınızı yavaş yavaş kaldırın Sonra gaz verin.
4. Biraz gaz verin.
5. Tekrar debriyaja basın ve vitesi 2'ye atın.
6. Ayağınızı kaldırın. Böyle devam edin.
Fren için şunları yapın;
Yavaşlamak için Debriyaj+Fren yapın. Sadece fren yaparsanız araba çok hızlı durur ve stop eder.
Hocam durun ortalığı karıştırmayın, Önce anahtarı bulcaz, Sonra kapıyı açıcaz en önemli ikili etken bunlar şimdi.Emniyet kemeri takmayacak mıyız?
Yavaşlamak için özellikle yüksek hızlarda Debriyaj + Fren yapılmaz 30 ve altı hızlarda debriyajla frene basılır.Yavaşlamak için Debriyaj+Fren yapın. Sadece fren yaparsanız araba çok hızlı durur ve stop eder.
El frenini kullanmak daha iyi yüksek hızlarda.Yavaşlamak için özellikle yüksek hızlarda Debriyaj + Fren yapılmaz 30 ve altı hızlarda debriyajla frene basılır.
Hocam ben mavi tüp buldum arabada, Noss yazıyor ne işe yarıyor bu ? N20 neyHocam debriyaja basarak durmaya çalıştım. Araba daha da hızlandı sağolun.
Hocam o tüpün üst kısmında bir vana olacak. Vanayı açarsanız sonuna kadar arabanın içerisine güzel koku veriyor. Biraz kafa yapabilir.Hocam ben mavi tüp buldum arabada, Noss yazıyor ne işe yarıyor bu ? N20 ney
Hocam yaptım, Koku ve sıcaklık bastı şimdi ne yapmam gerek ?Hocam o tüpün üst kısmında bir vana olacak. Vanayı açarsanız sonuna kadar arabanın içerisine güzel koku veriyor. Biraz kafa yapabilir.
Gaza oturun bir anda gözlerinize bir buhu efekti gelecek korkmayın.Hocam yaptım, Koku ve sıcaklık bastı şimdi ne yapmam gerek ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.