Araba simülasyonu oyunu önerisi

364809

Kilopat
Makaleler
1
Hayırlı cumalar.

AMD FX 8300.
8 GB 1600 MHz RAM.
NVIDIA GT 740

Bütçem 500 TL. Yarış veya sürüş fark etmez.

ETS 2, MudRunner, LFS oyunlarını oynadım ama sıkıldım artık aynı şeylerden. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
My Summer Car, bence güzel bir simülasyon oyunu.

Tam bunu yazacaktım ki sizin yazdığınızı gördüm. Ancak şunları eklemek istiyorum. Oyunda araba parçaları hakkında çok fazla ayrıntı ve detay var. Bu tür detayları sevenler ve arabalardan anlayanlar için çok zevkli bir oyun ancak kişi o kadar detay istemiyor ve arabalardan pek anlamıyorsa pek tavsiye etmem. Ayrıca oyunun bazı bugları var ancak o simülasyonun ve gerçekçiliğin tadının yanında bunlar gözünüze sürekli takılmıyor. Kısacası konu sahibi arabalardan anlıyor ve motor parçalarını biliyorsa kesinlikle tavsiye ederim ama aksiyse pek etmem. Bu arada aşırı ayrıntı bilmenize gerek yok. Araba rehber videolar eşliğinde toplanabilir.

Crew veya NFS gibi oyunlar çok Arcade'e kaçan oyunlar. Gerçek bir simülasyon deneyimi ve eğlence istiyorsanız gözünüzü kırpmadan BeamNG Drive almalısınız. Aldıktan sonra güzel mod kurmayı öğrenin, güzel bir mod indirme sitesi bulun ve yüzlerce saat oynamaya hazır olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı