Araba simulasyon oyunu önerisi

kries

Decapat
Katılım
17 Mart 2022
Mesajlar
66
Çözümler
1
Arabalara çok fazla ilgim var ve Mon bazou, My Summer Car, junkyard Truck, Car Mechanic Simulator gibi oyunları çok fazla oynadım ve yeni bir oyun arıyorum. Oyunun içinde araba tamir etme falan olursa güzel olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arabalara çok fazla ilgim var ve mon bazou, My Summer Car, junkyard Truck, Car Mechanic Simulator gibi oyunları çok fazla oynadım ve yeni bir oyun arıyorum. Oyunun içinde araba tamir etme falan olursa güzel olur.

Tamir etme gibi oyun var mı bilmiyorum, tek bildiğim car Mechanic Simulator, onu da oynamışsın. Onun haricinde BeamNG Drive var oda çok güzel bir simülasyon oyunudur.
 
Revhead önerebilirim.
Yani motorun içine girmese de mekaniği güzel bir oyundur. Aracınızın motorunu, şanzımanını, diferansiyelini ve bunlara bağlı aksamları değiştirebiliyorsunuz. Mesela motoru güçlendirdiyseniz radyatörü ve fanı da geliştirmeniz lazım. Ya da mesela torku yüksek devir çeviremeyen bir motor taktıysanız, daha uzun oranlı bir şanzıman ya da diferansiyel takmanız lazım vb. detaylar var.
Tabii sadece bununla bitmiyor, ihtiyacınıza göre aracın süspansiyon sistemini, frenlerini, jant/lastiklerini değiştirebiliyorsunuz. Yani toprak parkurda yarışmak istiyorsanız araca yüksek süspansiyon takıp off road lastiği takabilirsiniz ya da pistte kullanmak için slick lastik takabilirsiniz vb. detaylı oyundur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı