1.5 DCİ güzel bir motor. Yalnız alırsanız ilk işinizi şu sarı duran ledleri beyaza çevirmek olsunhatchback araba şuanda düşünmüyorum. Ama piyasa yükselmeden de bir an önce almak istiyorum.
bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
1.5 DCİ güzel bir motor. Yalnız alırsanız ilk işinizi şu sarı duran ledleri beyaza çevirmek olsunhatchback araba şuanda düşünmüyorum. Ama piyasa yükselmeden de bir an önce almak istiyorum.
bu araç hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Şuanda araştırıyorum. Genel olarak Birkaç arkadaşla konuştum ama trim sesi duyduklarını söylediler Megane için. Accord ile ilgili bir arkadaş bulursam onlarla da konuşmak en iyisi olacaktır.Bütçe çıkarsa Megane 4.
Çıkmazsa Accordlara bir bakın.
Hızlı kullanıyorum diyorsanız 1.3 TCE alın, harika yürüyor.
Yani ledleri beyaz'a çevirmek benimde ilk yapacağım işlerden bir tanesi olabilir ama orjinal fabrika çıkısı sarı ışık ise beyaz'a döndürünce muayene'den ağır kusurlu geçme ihtimali var mıdır ? bilmiyorum.1.5 DCİ güzel bir motor. Yalnız alırsanız ilk işinizi şu sarı duran ledleri beyaza çevirmek olsun![]()
Orijinal sarı mı? Hiç duymadım hocam. Ama yine de benim bilmeme ihtimalim de olabilir. Orjinal ise eğer ellemeyin. Ben geçen E30'umun farları mercek yaptığım için(F30'larda fabrika çıkışlı gelen) muayeneden kalmıştım.Şuanda araştırıyorum. Genel olarak Birkaç arkadaşla konuştum ama trim sesi duyduklarını söylediler Megane için. Accord ile ilgili bir arkadaş bulursam onlarla da konuşmak en iyisi olacaktır.
Yani ledleri beyaz'a çevirmek benimde ilk yapacağım işlerden bir tanesi olabilir ama orjinal fabrika çıkısı sarı ışık ise beyaz'a döndürünce muayene'den ağır kusurlu geçme ihtimali var mıdır ? bilmiyorum.
Fabrika çıkışı ne ise ona göre hareket etmek lazım ama ampul'u beyaz yapsak yeter dimi ?Orijinal sarı mı? Hiç duymadım hocam. Ama yine de benim bilmeme ihtimalim de olabilir. Orjinal ise eğer ellemeyin. Ben geçen E30'umun farları mercek yaptığım için(F30'larda fabrika çıkışlı gelen) muayeneden kalmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.