Tutturamadım demek. 2011 Accent turbosuna o fiyatlar biraz ucuk gözüküyor. Acaba serviste mi o fiyatı vermişler? yan sanayide daha uyguna bulabilir.araba hundai accent komşumuzun arabası motor yemiş 60 k turbo 15 k 2011 olması lazım
Tutturamadım demek. 2011 Accent turbosuna o fiyatlar biraz ucuk gözüküyor. Acaba serviste mi o fiyatı vermişler? yan sanayide daha uyguna bulabilir.araba hundai accent komşumuzun arabası motor yemiş 60 k turbo 15 k 2011 olması lazım
Aracın yaşı yüksekse kesinlikle verilmez. 2011 de pek yeni değil zaten. Hele hele Accent gibi bir araca kesinlikle verilmez. Ama Accent gibi bir aracın motor yemesi çok enteresan.Araba Turbo'su 15k, 20k ne düşünüyorsunuz?
Yansanayi değilmişTutturamadım demek. 2011 Accent turbosuna o fiyatlar biraz ucuk gözüküyor. Acaba serviste mi o fiyatı vermişler? yan sanayide daha uyguna bulabilir.
Sıfır Garrett turbolara o fiyatlar çekiliyor. Fiyat abartılmış. İyi araştırılırsa daha uygun bir fiyata revizeli daha iyi turbolar alınabilir.Yansanayi değilmiş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.