Fırat özen
Hectopat
Yıl sonu 2.el araç almayı düşünüyorum sizce ne zaman almalıyım? 1 Ocaktan sonra 2. el arabalara zam gelir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
para biriktiriyorum ocakta daha iyi bir birikimim oluyor ocak istedim ama zam gelice diye korkuyorumAralıkta işletme muhasebe defterleri kapatılmadan önce alınmalı.
Aralıkta bayiler 2024 model otomobillerin stoklarını bitirmek isteyeceklerdir. 2025 ocak ayında 2024 model araçlar belki yine uygun fiyattan alınabilir.para biriktiriyorum ocakta daha iyi bir birikimim oluyor ocak istedim ama zam gelice diye korkuyorum
yani şöyle söyleyim aralıkta alırsam 100 tl kredi çekmem gerekecek ocakta alırsam 50 bin tlAralıkta bayiler 2024 model otomobillerin stoklarını bitirmek isteyeceklerdir. 2025 ocak ayında 2024 model araçlar belki yine uygun fiyattan alınabilir.
1 Ay ödeme erteleme yaptırsanız olmaz mı? Sanırım bunu yapabilirler.yani şöyle söyleyim aralıkta alırsam 100 tl kredi çekmem gerekecek ocakta alırsam 50 bin tl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.