Araç için çakmaklıklı Bluetooth önerisi

Yani net ama çok da değil. Ben kopma sorunu ya da radyolarla çakışma sorunu hiç yaşamadım. Radyo çeken kanala ayarlasan bile senin açtığın şarkı daha baskın çalıyor. İkamet ettiğin yerde hiç çekmeyen cızırtısız sessiz bir radyo frekansı bulursan seside o kadar net alırsın.
Sağolun cevabınız için.

Şöyle bir şey alarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu şekilde aracın cd girişine lehimletecelsiniz. Aracın orijinalliğin bozmak istemezseniz bunu içeriye bir yere gizlersiniz. Daha sonrasında radyo moduna basarsanız normal radyo çalışacak, cd moduna basarsanız bu çalışacak.

Hmm Biraz ince işçilik istiyor bir de ne kadar randımanlı olur bu sistem neyse birdahaki sanayiye gidişimde sorarım bu videoyuda gösteririm ne yapacaklarnıda tam olarak öğrenirim başka bir şey derlerse duruma göre bakarım artık sağolun cevabınız için.

Son düzenleme:
Hmm biraz ince işçilik istiyor bir de ne kadar randımanlı olur bu sistem neyse bir dahaki sanayiye gidişimde sorarım bu videoyuda gösteririm ne yapacaklarnıda tam olarak öğrenirim başka bir şey derlerse duruma göre bakarım artık sağ olun cevabınız için.

Babam zamanında Çin'den getirip çok arabaya bu arkadaş ile işlem yaptı. Sıkıntısız sorunsuz çalışıyor genelde ve fiyatına göre oldukça randımanlı oluyor.

Araçta AUX girişi yok Teyp'te nasıl bir işlem yapılacağını tam olarak bilmiyorum.

Yani sadece AUX değil ses girişi olabilecek herhangi bir kısımdan da olabilir bu. Peder genelde bizim CD30 MP3'lere AUX üzerinden yaptığından AUX dedim.

Ancak hatırladığım kadarı ile CD üzerinden yapacaksanız sessiz bir CD yapmanız gerek. CD'yi takıp CD moduna geçirdikten sonra çalıyor alet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı