Araç Kasko Bedeli

Ruhadamaog

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2016
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. İlk kez araç alacağım, aracıma kasko ve trafik sigortası yaptırmak istiyorum. Trafik sigortası bedelinin ne çıkacağı aşağı yukarı belli ama kasko sigortası hakkında, aracı almadan teklif alamıyorum. Hazırlıklı olabilmek adına öğrenmek istiyorum.
İlk kez araç alıyorum, 27 yaşındayım,ehliyet 2011 yılında alındı. Alacağım araç 2012 model, 1.3 dizel Opel Astra. Benden önceki sahibi araçla kaza yaptı önceki yıllarda. Kasko bedeli ne öderim aşağı yukarı fikri olanlar yorumlarsa sevinirim..
 
Alacağınız araca kasko yapılabiliyor ise eski sahibinin kazası sizin poliçe fiyatınızı etkilemez. Bulunduğunuz il, araç marka modeli, yaşınız, ehliyet süreniz gibi birçok etmene göre fiyatlar değişiyor. Kaskonuzu yaptırırken İMM (ihtiyari mali sorumluluk) tutarının yüksek olmasına dikkat edin.
 
Kasko yaptırırken ne kadar aza mal ederimi aklında tut.
Trafik sigortası karşı tarafı korumak için kapsama sahip zaten.
Orijinal ön cam kapsamı yerine yan sanayii ön cam sana x00 TL fark yaratır.
Birkaç acenteden örnek fiyat alabilirsin kabaca.
İnternetteki sitelerden bazıları teklif örnekleri akıtıyor site sayfasında, başında bekleyip aynı model fiyatların bakabilirsin.

381554

1000 liradan fazla uzaklaşma.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı