Araç segmentlerin lideri kim?

Quadranil1

Hectopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Size göre segmentlerin liderleri kim?
Veya en sevdiğinizi de yazabilirsiniz size kalmış.
Ben direkt liste olarak hepsini yazacağım.

B Segmenti -- Volkswagen Polo, Hyundai İ20n
C Segmenti -- Ford Focus
D Segmenti -- Volkswagen Passat, DS9
E Segmenti -- Audi A6
F Segmenti -- Mercedes S Class
Pickup -- Ford Ranger Raptor
SUV -- Audi Q7, BMW xDrive40

Bu arada bazı araçlar aynı segment olmasına rağmen yarı yarıya farka sahip örneğin 3.20i, C200 ile Passat arasında ciddi fiyat farkları var ondan dolayı 2 tane yazdım. Bence 1.3 milyon civarına lider Passat ama fiyat 2 civarına çıkınca DS9'u tercih ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
D segmentinin lideri bence Superb. Konforlu, iç hacmi iyi ve aile kullanımı için güzel düşünülmüş vagon seçeneği var. 320d'den sonra huzur dolu gelmişti.

206kW olan seçeneği vergi dilimine takılmasaydı aşiret kasa Superb görürdük 😀
SuperB bana yol tutuşu olarak güven vermiyor hocam neden bilmiyorum.

Sevdiklerimi yazmam gerekirse
B- i20N
C-308/Focus
D-Insignia/508/Mondeo/Talisman
E-S90/A6 ve E serisi
F-S Class
Pickup-Değişik olacak ama Musso Grand'ı çok beğendim niyeyse çok hoşuma gitti ama daha önce L200 ve Amarok'a binmiştim sadece.
SUV-Segment farkı var ama öylesine birkaç model yazmam gerekirse Formentor/Tucson 1.6 T-GDI/3008 1.6 180 HP/Sportage/Q7

BMW yazmak istemedim çünkü hepsine koyasım geliyor 😁 C'ye arkadan itişli 118 serisi, D'ye 3 serisi E'ye 5 serisi.

Sevdiklerimi yazmam gerekirse
B- i20N
C-308/Focus
D-Insignia/508/Mondeo/Talisman
E-S90/A6 ve E serisi
F-S Class
Pickup-Değişik olacak ama Musso Grand'ı çok beğendim niyeyse çok hoşuma gitti ama daha önce L200 ve Amarok'a binmiştim sadece.
SUV-Segment farkı var ama öylesine birkaç model yazmam gerekirse Formentor/Tucson 1.6 T-GDI/3008 1.6 180 HP/Sportage/Q7

BMW yazmak istemedim çünkü hepsine koyasım geliyor 😁 C'ye arkadan itişli 118 serisi, D'ye 3 serisi E'ye 5 serisi.

Talisman hiç binmedim ama araştırğm kadarıyla güzel bir araç ancak üretimden kaldırılımış sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı