Aral Game Güvenilir Mi ?

Öyle bir sohbet oldu ki kendimi Aral Game zengin eden biri gibi hissediyorum. Bir seferlik alıcam sırf 10 lira olduğu için. Daha da uğramam zaten Aral Game' e. Steam' de olsa hay hay da bir daha Origin falan filan bulaşmak istemiyorum hiç.

Hocam baktım maalesef arkadaşın gönderdiği siteden başka uygun fiyata yok. Origin falan uğraşmak istemiyorum derken? Kutulu oyun aldınız mı zaten Origin'de aktif edip Origin üstünden oynamanız gerek.

Hocam baktım maalesef arkadaşın gönderdiği siteden başka uygun fiyata yok. Origin falan uğraşmak istemiyorum derken? Kutulu oyun aldınız mı zaten Origin'de aktif edip Origin üstünden oynamanız gerek.
Orda saçma olmuş biraz. Demek istediğim 10 TL verip kutulu almak varken 16 TL verip CD Key almak saçma geliyor bana kusura bakmayın da. Aral Game' de 20 olup da o linkte 7 dolar olsaydı hiç düşünmeden alırdım. Bir de oyunun desteklediği Directx sürümü ile ilgili bir sorum var. Konu açtım gereken yere. Bir bilginiz varsa bakabilir misiniz lütfen.

Anladım abi. Peki diğer sorumu aynı konuda soramadığımdan farklı konu açtım. Dx sürümü ile ilgili soru. Ben bir şey bulamadım. Eğer sen biliyorsan bir konuya göz atabilir misin sana zahmet ? @Recep Baltaş

Origin indirimlerini beklersen 2-3 euro'ya alırsın, medal of honor warfighter zaten pek tutmadı, şu an kimse online oynamıyor, neden acele ediyorsun ki? indirime girince alırsın.
Araldan bir şey alma. Konsol oyuncusu olmamama rağmen oyun fiyatlarına bakıp üzülüyorum mesela, PSN storedaki, steamdeki yüksek fiyatların sorumlusu hep aral game ve onun işbirlikçisi yayımcılar.

Tamam Aral Game sevmiyoruz bende dahil ama anlamadığım şey diyorsunuz 3 euroya alırsınız. 3 Euro zaten 10 TL nerdeyse (9,230 gibi bir sayıydı) acele ettiğim de yok sadece ucuz geldi ve almayı planladım. Ki gerçekten de bir kutulu oyun için fazlasıyla ucuz.

Tamam Aral Game sevmiyoruz bende dahil ama anlamadığım şey diyorsunuz 3 euroya alırsınız. 3 Euro zaten 10 TL nerdeyse (9,230 gibi bir sayıydı) acele ettiğim de yok sadece ucuz geldi ve almayı planladım. Ki gerçekten de bir kutulu oyun için fazlasıyla ucuz.
2 euroya alırsın işte acelen mi var?
Kutulu oyunlar zaten daha ucuz olur.... G2A gibi siteler kutulu oyunu ucuza alıp, üstüne kar marjı koyup kodunu satıyorlar... O halde bile burdan ucuza geliyor düşün yani... Araldan alırsan, bu sistem türkiyede tam tersi işlemeye devam eder. Medal of Honor bir istisna olmuş.
Çok acelen varsa şu an 5 euro zaten, araldan üç gün kargo bekleyeceğime ya indirimleri beklerim ya da 2 euro fazla veririm. Karar senin. Kargo parası da ne kadardır kim bilir.

Son düzenleme:
2 euroya alırsın işte acelen mi var?
Kutulu oyunlar zaten daha ucuz olur.... G2A gibi siteler kutulu oyunu ucuza alıp, üstüne kar marjı koyup kodunu satıyorlar... O halde bile burdan ucuza geliyor düşün yani... Araldan alırsan, bu sistem türkiyede tam tersi işlemeye devam eder. Medal of Honor bir istisna olmuş.
Çok acelen varsa şu an 5 euro zaten, araldan üç gün kargo bekleyeceğime ya indirimleri beklerim ya da 2 euro fazla veririm. Karar senin. Kargo parası da ne kadardır kim bilir.
Kargo ücreti 2.95.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı