Arama butonu çalışmıyor

Darsiere

Hectopat
Sol altta, bir arama yeri bulunuyor. "aramak için buraya yazın" diyelim ki ekran alıntısı alacağım, oraya ekran alıntısı aracı yazdığım zaman, şöyle oluyor. "ekran alı..." devamını yazmıyor, ardından kapanıyor. Normalde, orada en çok yazdığımız uygulamalar, vb çıkar. Ama bende sadece beyaz bir kısım çıkıyor. Ekran alıntısı alıp buraya paylaşacaktım fakat, yazamadığım için atamıyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Sol altta, bir arama yeri bulunuyor. "aramak için buraya yazın" diyelim ki ekran alıntısı alacağım, oraya ekran alıntısı aracı yazdığım zaman, şöyle oluyor. "ekran alı..." devamını yazmıyor, ardından kapanıyor. Normalde, orada en çok yazdığımız uygulamalar, vb çıkar. Ama bende sadece beyaz bir kısım çıkıyor. Ekran alıntısı alıp buraya paylaşacaktım fakat, yazamadığım için atamıyorum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba,
Öncelikle aşağıdaki rehberi uygulayın.
Rehberi uyguladıysanız şimdi aşağıdaki adımları uygulayın.
1. Denetim Masası > Dizin Oluşturma Seçenekleri bölümüne gidin.
2. Dizin oluşturma seçenekleri penceresindeki "Gelişmiş" üzerine tıklayın.
3. Sorun giderme grubundaki "Yeniden Oluştur" butonuna tıklayın.
4. Dizin oluşturma tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden arama yapmayı deneyin.
Duruma göre geri dönüş yapmayı unutmayın.
Kolay gelsin.

Merhaba,
Öncelikle aşağıdaki rehberi uygulayın.
Rehberi uyguladıysanız şimdi aşağıdaki adımları uygulayın.
1. Denetim Masası > Dizin Oluşturma Seçenekleri bölümüne gidin.
2. Dizin oluşturma seçenekleri penceresindeki "Gelişmiş" üzerine tıklayın.
3. Sorun giderme grubundaki "Yeniden Oluştur" butonuna tıklayın.
4. Dizin oluşturma tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden arama yapmayı deneyin.
Duruma göre geri dönüş yapmayı unutmayın.
Kolay gelsin.
Şuanda işlemi yapıyorum, bekliyorum. Düzelmesse yazacağım. Teşekkürler <3

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı