Arama yapan tablet var mı ?

snr.a61

Hectopat
Daha fazla  
Tabletlerden arama yapılabılıyor mu? Teşekürler şimdiden sagolun arkadaslar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı tabletlerde yapılıyordu hatırladığım kadar ama şu an tam hatırlayamadım galiba apple'in ipad modellerinden birisinde veya bir kaçında vardı.

Bazı tabletlerde yapılıyordu hatırladığım kadar ama şu an tam hatırlayamadım galiba apple'in ipad modellerinden birisinde veya bir kaçında vardı.
Apple derken programla mı yapılıyorum yoksa kendınden direk mi ? Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Yok öyle değil. Şimdi söyle birşey hat yeri varsa hat takıp arama yapabilirsin, Yoksa wifiden bağlanıp uygulama indirerek konuşabilirsin. Örneğin skype ve bu tarz wifi üzerinden konuşma sağlayan programlar başka türlü olacağını sanmıyorum.

Bu tarz programların karşıdaki kişide'de yüklü olması lazım yoksa bir işe yaramaz.

Yok öyle değil. Şimdi söyle birşey hat yeri varsa hat takıp arama yapabilirsin, Yoksa wifiden bağlanıp uygulama indirerek konuşabilirsin. Örneğin skype ve bu tarz wifi üzerinden konuşma sağlayan programlar başka türlü olacağını sanmıyorum.

Bu tarz programların karşıdaki kişide'de yüklü olması lazım yoksa bir işe yaramaz.
Şebeke üzerinden yapılması lazım o tarz ozelliği olan arıyorum.

Tablet ler arama yapmaz zaten tablet denilmesinin sebebi bu fakat asus'un 7 inç lik telefonu var. tabletler vergiden kurtulmak için arama özelliği kapalıdır.
asus fonepad 7 ME372cg

Bildiğim kadarıyla bütün 3g destekli android tabletlerde oluyor fakat yasal olarak telefon kullanımına destek veriyorlar mı bilmiyorum, yazılımsal değişiklikler ile boyle birşey mümkün.

Adam konu açmış, link paylaşmak ters olucaği için direkt alıntı yapayım;

"Telefon özelliği kapalı bu tablet ile konuşma yapabilmek için Yandex.Disk adresinden yazılımı indirebilirsiniz.
Yandex.Disk adresinden indireceğiniz tool ve driverları kullanabilirsiniz. Detaylı rehber tool içinde bulunmaktadır.

reeder A7iS kullanıcıları için hayırlı olsun
s1.gif
Kullanan arkadaşlar olumlu ya da olumsuz yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

Cihazın fotoğrafları:

Batarya ömrü gayet tatmin edici, telefonlardan aşağı kalır bir yanı yok gerçekten.
Çekim gücü için de aynı şeyi söylemek mümkün.
Uygulama performansı için bir oyun videosu da ekledim ana mesaja, yeni incelemeler de ekleyeceğim kısa zamanda.

Ek olarak, klasik bir rehber(kişiler) menüsü var ve bu menüye android cep telefonundaki rehberini yedeklediğin .vcf uzantılı dosyayı aktarma yapabilirsin.
Resimli bir rehber hazırladım:

1. Önce daha önceden yedeklediğin .vcf uzantılı rehber dosyasını tabletinin hafızasına kopyalamalısınız. Ardından masaüstündeki kişiler menüsüne girmelisiniz.

2. Sağ üst köşedeki menüden import/export'u seçmelisiniz.

3. Açılan menüden import'u seçtiğinizde tabletiniz otomatik olarak hafızasına kopyaladığınız rehber yedek dosyasını kendi kişilerine kopyalayacaktır.

Çok kısa sürede kopyalama işlemi bitecektir.

10 tane alma mevzusuna gelirsek kendim severek kullandığım bir tablet oldu açıkcası A7iS. Bu nedenle gerek performans/fiyat olarak gerekse 3G-Telefon ihtiyacına cevap vermesi sebebiyle yakın çevreme tereddüt etmeden tavsiye ediyorum
s8.gif
"

NOT; bütün bilgi tamamen alıntıdır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı