Apple derken programla mı yapılıyorum yoksa kendınden direk mi ? Yardımcı olursanız cok sevinirim.Bazı tabletlerde yapılıyordu hatırladığım kadar ama şu an tam hatırlayamadım galiba apple'in ipad modellerinden birisinde veya bir kaçında vardı.
Şebeke üzerinden yapılması lazım o tarz ozelliği olan arıyorum.Yok öyle değil. Şimdi söyle birşey hat yeri varsa hat takıp arama yapabilirsin, Yoksa wifiden bağlanıp uygulama indirerek konuşabilirsin. Örneğin skype ve bu tarz wifi üzerinden konuşma sağlayan programlar başka türlü olacağını sanmıyorum.
Bu tarz programların karşıdaki kişide'de yüklü olması lazım yoksa bir işe yaramaz.
"Telefon özelliği kapalı bu tablet ile konuşma yapabilmek için Yandex.Disk adresinden yazılımı indirebilirsiniz.
Yandex.Disk adresinden indireceğiniz tool ve driverları kullanabilirsiniz. Detaylı rehber tool içinde bulunmaktadır.
reeder A7iS kullanıcıları için hayırlı olsunKullanan arkadaşlar olumlu ya da olumsuz yorumlarını yazarlarsa sevinirim.![]()
Cihazın fotoğrafları:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Batarya ömrü gayet tatmin edici, telefonlardan aşağı kalır bir yanı yok gerçekten.
Çekim gücü için de aynı şeyi söylemek mümkün.
Uygulama performansı için bir oyun videosu da ekledim ana mesaja, yeni incelemeler de ekleyeceğim kısa zamanda.
Ek olarak, klasik bir rehber(kişiler) menüsü var ve bu menüye android cep telefonundaki rehberini yedeklediğin .vcf uzantılı dosyayı aktarma yapabilirsin.
Resimli bir rehber hazırladım:
1. Önce daha önceden yedeklediğin .vcf uzantılı rehber dosyasını tabletinin hafızasına kopyalamalısınız. Ardından masaüstündeki kişiler menüsüne girmelisiniz.
![]()
![]()
![]()
2. Sağ üst köşedeki menüden import/export'u seçmelisiniz.
![]()
![]()
![]()
3. Açılan menüden import'u seçtiğinizde tabletiniz otomatik olarak hafızasına kopyaladığınız rehber yedek dosyasını kendi kişilerine kopyalayacaktır.
![]()
![]()
![]()
Çok kısa sürede kopyalama işlemi bitecektir.
10 tane alma mevzusuna gelirsek kendim severek kullandığım bir tablet oldu açıkcası A7iS. Bu nedenle gerek performans/fiyat olarak gerekse 3G-Telefon ihtiyacına cevap vermesi sebebiyle yakın çevreme tereddüt etmeden tavsiye ediyorum"![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.