Aramızda hiç milyoner var mı?

• Konuyu başlatan Luuks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 181
  • Görüntüleme 15.068
Yalan olmasın ileride benim de öyle bir yaşamımın olmasını istediğim kişiler de var. Başkasının parasında gözüm de yok yanlış anlaşılmasın. 😅
Benim de var öyleleri. Bir tanesinin (o biliyor kendini) babasına kapağı atmaya çalışıyorum, 32 yaşında evlatlık olarak kendimi kabul ettirebilirsem ayağını kaydırıp yerine geçmeyi planlıyorum. :D Zaten evlatlık olmaya alışığım, 4. ailem ve 4. soyadım olur ne olacak? :D

Garip yahu, bu kadar villası var GT 730 sistem kullanıyor.

Hem zengin hem alçak gönüllü hem cömert. Villası var ama GT 730 kullanıyor. 😍.

Benim de var öyleleri. Bir tanesinin (o biliyor kendini) babasına kapağı atmaya çalışıyorum, 32 yaşında evlatlık olarak kendimi kabul ettirebilirsem ayağını kaydırıp yerine geçmeyi planlıyorum. :D Zaten evlatlık olmaya alışığım, 4. ailem ve 4. soyadım olur ne olacak? :D
Sizin hayatınız çok zor bir hayattı sanırım. Sizin gibileri takdir ediyorum açıkçası, sıfırdan başlayıp iyi yerlere gelenleri.

Sanırsam eğitimleri de bayağı masraflı, herkes bir anda ödeyemeyeceği için, bir de neredeyse hepsi THY’nin eğitim yerlerinde eğitim aldıkları için maaşlarından kesiliyor. Yani o kadar maaş verseler bile cebine girmeyecek. 😁
Hocam toplamda 150.00 Dolar maaştan kesecekler ama ben olursam bana çıtır çerez olur.

Yalnız çıtır çerez olsa ne iyi olur ha. İlk yapacağım şey para incelemesi olurdu(!)
Show Ana Haber'e çıkarsınız en çok ayak kaydıran insan diye.

Hocam 32 yaşında belki o sizin evladınız olur. Olmayacak iş değil.

Hocam yaparsanız haber verin bir tane de promosyon geliyor benimle diyin. 😀😁

Hocam yaparsanız haber verin bir tane de promosyon geliyor benimle deyin. 😀😁
Hocam promosyon kodu ne? Eğer adam çok istiyorsa evlatlık bir tane de tatlı bir gelişime açık 12 yaşında çocuğu olur. Bence iyi fikir. Bizimkileri ikna etsem ömür boyu yetecek parayı alırım. Hocam benim payım yüzde 20 yeter. Siz kalanını 40 40 alırsınız. Hadi ben yola çıkıyorum. Adres ne hocam? 😀

Bu kişinin büyümüş hali:

Bu da birkaç sene öncesi:

1612723327395.png

Çok açık kendimi göstermemek için kardeşim ve beni sakladım. Kol ve tişört size yeter bence.😂

Dosya Ekleri

• 1612722991593.png
    1612722991593.png
    979,9 KB · Görüntüleme: 60
Paranın satın alabildiği şeyler zenginlik değildir, geçidir. Asıl zenginliğiniz, paranızla alamadıklarınızındır.

Cebi boş olan da, dolu olan da aynı yere gidecek, bundan kaçış yok ve hayattaki tek gerçek bu. Hayatınızda para bir amaç değil, araç olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı