Arkadaşlar 5. sinifta bir arkadaşımı arıyorum. İsmi biliyorum ama soyismi bilmiyorum. Şu an lise mezunu olduk. Bulmam lazım, nasıl bulabilirim? Eski sınıf listesi falan. Soyadı bulsak yeter.
Onun eski sınıfını biliyor musun? 5. sınıftan kalma arkadaşın varsa onlara danışın belki onlar hatırlıyordur o kişinin soyadını. Sınıfını biliyorsan ve yeni mezunsan okula gidip bir bahaneyle müdüre sorabilirsin.
Hocam Gmail'den çok umursayacaklarını sanmıyorum, okul ahım şahım uzakta değilse bence yüz yüze sorun.
Bazı okulların mezun listeleri olabiliyor internette, kişinin adını ve okulun adını yazıp mezun olduğunuz seneyi de ekleyerek çeşitli kombinasyonlarla bulmaya çalışabilirsiniz.
Onun eski sınıfını biliyor musun? 5. sınıftan kalma arkadaşın varsa onlara danışın belki onlar hatırlıyordur o kişinin soyadını. Sınıfını biliyorsan ve yeni mezunsan okula gidip bir bahaneyle müdüre sorabilirsin.
O orduda kaldıysa mevcut ilçedeki liselerin mezunlarını araştır aynı şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.