Arap klon parfümleri nereden alınabilir?

Knn_33

Decapat
Daha fazla  
Evet muadillerin nasıl olacağını kestirmek zor. Arap klonlarına yöneleyim dedim. Ama nereden alabileceğimi bilmiyorum. Bir yardımcı olur musunuz?
@286545 hocam sizin biraz bilginiz vardı galiba. Birkaç konuda isminizi gördüm. Cevap yazarsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bunların bile çakmaları olabiliyor buraya güveniyorsunuz yani değil mi ?

Hocam çoğunun stoğu yok gibi duruyor başka site öneriniz var mı?
Tırcı Haşim Mungan Ruxan ve Safipaşa'dan çok daha uygun fiyata satıyor. Whatsapp'tan istediğiniz parfümü temin edip edemeyeceğini soruyorsunuz, o da Irak'a sorup size bilgi veriyor. Eğer varsa gelecek sefer Irak'a gittiğinde parfümünüzü getiriyor; parayı ancak ürünü temin ettikten sonra yolluyorsunuz. Haftada bir Irak'a gidip geliyor. BAE'dekinin 4 katı fiyata Ruxan, Safipaşa gibi yerlerden klon alacağınıza tırcı Haşim'den almak daha mantıklı. Ben bir kere aldım, bir sorun yaşamadım, Türkiye'den alsam en az iki katı fiyat öderdim.

Tırcı haşim mungan ruxan ve safipaşa'dan çok daha uygun fiyata satıyor. WhatsApp'tan istediğiniz parfümü temin edip edemeyeceğini soruyorsunuz, o da Irak'a sorup size bilgi veriyor. Eğer varsa gelecek sefer Irak'a gittiğinde parfümünüzü getiriyor; parayı ancak ürünü temin ettikten sonra yolluyorsunuz. Haftada bir Irak'a gidip geliyor. Bae'dekinin 4 katı fiyata ruxan, safipaşa gibi yerlerden klon alacağınıza tırcı haşim'den almak daha mantıklı. Ben bir kere aldım, bir sorun yaşamadım, Türkiye'den alsam en az iki katı fiyat öderdim.

Tırcı haşim Mungan'a nasıl ulaşabiliriz peki?
Bir de fiyatları şöyle düşünsem mantıklı mı olur TR'de satılanın yarısı gibi?

Tırcı haşim Mungan'a nasıl ulaşabiliriz peki?
Bir de fiyatları şöyle düşünsem mantıklı mı olur TR'de satılanın yarısı gibi?
Kendisiyle Whatsapp'tan iletişime geçebilirsiniz. +90 507 022 98 23

Türkiye'deki fiyatlar BAE'nin 4 katı kadar olabiliyor; Haşim'den onun yarısı fiyatına alabilirseniz uygun oluyor tabii. Geçen yıl ben 1000 TL civarına DHi klonu almıştım ondan.

Kendisiyle WhatsApp'tan iletişime geçebilirsiniz. +90 507 022 98 23.

Türkiye'deki fiyatlar Bae'nin 4 katı kadar olabiliyor; haşim'den onun yarısı fiyatına alabilirseniz uygun oluyor tabii. Geçen yıl ben 1000 TL civarına dhi klonu almıştım ondan.

Tamamdır bir bakayım bakalım erba pura/god of fire ya da kirke için öneriniz var mı?
Naxosta olur arkadaş istiyordu.

Evet muadillerin nasıl olacağını kestirmek zor. Arap klonlarına yöneleyim dedim. Ama nereden alabileceğimi bilmiyorum. Bir yardımcı olur musunuz?
@286545 hocam sizin biraz bilginiz vardı galiba. Birkaç konuda isminizi gördüm. Cevap yazarsanız mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.
İnsta sayfası olarak koku güncesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı