AlexFergusonHayranı
Hectopat
Anladım teşekkürler. Gülüyorum şuan tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyorGidebilirsiniz hakkınız var ama asla bir daha para vermeyin.
Anladım teşekkürler. Gülüyorum şuan tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyorGidebilirsiniz hakkınız var ama asla bir daha para vermeyin.
İçine Sürat Kargo'da eklemek isterim. Kullandıkları isimleri ile ters hizmet veriyorlar.UPS ve Aras Kargo arasında en az 3 dağ kalite farkı var.
Anladım teşekkürler. Gülüyorum şu an tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyor. Başka birine teslim etseler yine anlarım da yok diyorlar.
Bulurlar bence, benim kargom Almanya'da kaybolmuştu, gurbetçilerden şüphelenmiştim başta ama bulundu bir süre sonraAnladım teşekkürler. Gülüyorum şuan tekrar tekrar düşününce koskoca koli içinde 24 25 kitap var nasıl kayboluyor aklım almıyor. Başka birine teslim etseler yine anlarım da yok diyorlar.
Kayıp kargo iş başında.
İlk defa kargo kaybolma vakası duydum.
Ürünü iade vermeye gittim şubeye. O gidişimden sonra, kutuları masanın üstüne falan koymuyorum. Direkt paketi açıp çöpe atıyorum. Bütün kutular kirli zeminlerde, fırlatıyor vs vs.Tüketici hakem heyetine şikayet et veya cimerede edebilirsin her ikisi yardımcı olur. Koskoca kitaplar nasıl kayboluyor akıl alır gibi değil...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.