Aras Kargo rezilliği

Evet özetlemişsiniz durumu. Göreceğiz. Umarım bilgilendirir.

Yani bu sefer kargo firmasını şikayet edeyim. İtiraz etmeden kaldiki itiraz etsem ne diyeceğim bilmiyorum. Arkadaşlar birileri yardım iyi olur. Kargo tüketiciye vereyim yoksa itiraz edeyim.
Kargo tüketici hekem heyetine vermek için neler gerekli ne yazayım nasıl anlatayım 5442618890.
Biri ulaşsın lütfen ifade edemiyorum edebilsem bu duramlara gelmezdi.

Sabah Aras Kargo'ya gittim video çeksem haberlere düşerlerdi nasıl fırlatmaktır görseniz.

Hocam bu soruyu defalarca sordun ve farklı kullanıcılar tarafından bu soruya tam 8 defa kimi nereye şikayet edeceğin hakkında cevap verilmiş olduğu halde halen aynı soruyu tekrarlıyorsun. Bir avukattan yardım alabilirsin.

Kanıt buldum test ederken fotoraf çektim.
Daha bilmiyorum işe yarar mı?

Dosya Ekleri

• 20200524_202859.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 41
Kanıta gireceğini pek sanmam.
Video var ama çok karanlık güzökmüyor.
Kargo şiketine tüketici hekeme heyetine vereceğim. Bu yolda ne yazmalı güzel senorya yazar mısınız süreç az çok anlattım fikirleri olan tazsın 6 ay süre nasıl açıklanmalı kargo almadım satıcı tüketiciye verdim. Sonuç Red. Şimdi kargo firması arkadaşlar yardımcı olsun birileri WhatsApp'tan yazsın.
Tüketici hekem heyetini böyle basvuru yapacağım. Sizce nasıl.
Merhaba N11 sitesinden bir adet monitör aldım.
Aldığım monitörü beğenmeyip iade hakkımı kullandım.
Ürünü kargo firmasını sağlam bir şekilde teslim ettim.
Ürün satıcıya giderken hasar alıyor. Satıcı aideyi kabul etmiyor.
Kargo firması ürün bana geri yolluyor bende hasarlı olduğu için tutanak talep ettim.
Ürün tutanağı tutulmuş dediler. Tutulan tutanaksa para aidesi verilmesi geriktiği beyan
Ettim. 6 ayı bulan bir süreç sonunda ısrarlarımla tutanak bana gösterildi. Tutanakta yetersiz
Ambalaj belirtilmesi sonucunda para aidem. Sağlanmamış kaldiki ürün sağlam teslim ettim.
Kemera kayıtlarına kadar incelenebilir. Burada 7 ayı bulan mağduretim var.
Kargo firması ürünü hasarlı halde sorumluluğu kabul etmiyor. Bende ürün teslim almadım.
Hasarlı ürün nasıl teslim alabilirim. Fotoraf ve video mevcuttur ürün elimeyken ürünün bilir
Kişi tarafından incellenmesini talep ediyorum kargo tutağı ekte konulmuştur para aidesini talep ediyorum.
Forumda hi. Kimse yardımcı olmuyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…