Aras Kargo teslimat şubesi farklı ilçede gözüküyor

AzpheduS

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2020
Mesajlar
423
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarımcı
Banggood'dan aldığım kargoyu bugün Aras Kargo teslim aldı. Kargo takip sisteminden baktığımda kargonun teslim şubesi benim oturduğum ilçeden farklı bir ilçede görünüyor. Biraz kafamı kurcaladı. Aydınlatabilir misiniz? Konu hakkında bilginiz varsa?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de evime 800 metre mesafedeki şubeye kargom geldi dedim iyi bugün gelir sonra hoopp başka daha uzak bir şubeye teslimat şubesi diye gönderildi tekrar telefon ile aradım bana şimdi şikayet oluşturamayız kargonuz bugün gelecek dediler eğer gelmez ise yarın arayın şikayet açalım dediler. Laga luga vs yok limit varmış vs gibi saçmalıklardan bahsettiler sonra o gün gelmedi tabii öyle yolda diye bekle bekle geçti koca gün. Ertesi gün tekrar aradığımda yine aynı terane adamlar laf cambazlığı yapıyor. Şikayet açamayız falan filan öğlen gibi kargo geldi bir daha mı Aras Kargo asla. Rezalet. En iyisi yurt içi HepsiJet. Adamlar mükemmel çalışıyor işinin ehli işine saygılı.
 
Klasik aras kargo rezilliği 3 kargomun 2 sini yanlış şubeye gönderiyorlar bu konuda bayağı tutarlılar. 2 günde gelecek kargo 3 günde geliyor bu sebepten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı