D Dncr30 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #1 Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım?
Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım?
Çözüm D D Dncr30 26 Nisan 2022 fedexchiesa dedi: Ben de yanlışlıkla bastım kargoyu bugün almam gerek ama yarına erteledi ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kargon hangi dağıtım şubesindeyse o şubeyi ara onlar kuryeye haber veriyor. Ben öyle yaptım kargom geldi.
fedexchiesa dedi: Ben de yanlışlıkla bastım kargoyu bugün almam gerek ama yarına erteledi ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kargon hangi dağıtım şubesindeyse o şubeyi ara onlar kuryeye haber veriyor. Ben öyle yaptım kargom geldi.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #2 Dncr30 dedi: Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini araman lazim zaten hemen sisteme geçmiyor onay almasi gerekiyor. Artı 0 Eksi
Dncr30 dedi: Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini araman lazim zaten hemen sisteme geçmiyor onay almasi gerekiyor.
S Sheriff.Official Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #3 1 gün beklemen lazım. Artı 0 Eksi
Kesnog Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 333 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 4GB / RYZEN 5 7500F / GIGABYTE A620M H / 16GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #4 Dncr30 dedi: Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tekrardan değiştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Dncr30 dedi: Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Tekrardan değiştirebiliyorsunuz.
S Sheriff.Official Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #5 Dncr30 dedi: Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini ara veya firmaya git ama akşam saatlerinde git teslim alırsın. Artı 0 Eksi
Dncr30 dedi: Dağıtımda olan kargom için Aras Kargo'dan gelen SMS mesajını açtığımda ekrana gelen kısma yanlışlıkla erteleme butonuna bastım ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini ara veya firmaya git ama akşam saatlerinde git teslim alırsın.
KS KS D Dncr30 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #6 Kesnog dedi: Tekrardan değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yanlışlıkla o seçeneği seçtikten sonra daha tercih hakkı gelmiyor. Artı 0 Eksi
Kesnog dedi: Tekrardan değiştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapabilirim yanlışlıkla o seçeneği seçtikten sonra daha tercih hakkı gelmiyor.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #7 Dncr30 dedi: Nasıl yapabilirim yanlışlıkla o seçeneği seçtikten sonra daha tercih hakkı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Geliyor takip nosu ile siteye giriş yapip geleceği tarihi seçiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Dncr30 dedi: Nasıl yapabilirim yanlışlıkla o seçeneği seçtikten sonra daha tercih hakkı gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Geliyor takip nosu ile siteye giriş yapip geleceği tarihi seçiyorsunuz.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 21 Nisan 2022 #8 İyi de bu ertelemeler kazayla yapılabiliyor mu? Hiç mi onay yok? Artı 0 Eksi
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 21 Nisan 2022 #9 207061 dedi: İyi de bu ertelemeler kazayla yapılabiliyor mu? Hiç mi onay yok? Genişletmek için tıkla... Onay sistemi var aksama kadar. Kargolar paket tasima mesaisi bitince sisteme girilir. Artı 0 Eksi
207061 dedi: İyi de bu ertelemeler kazayla yapılabiliyor mu? Hiç mi onay yok? Genişletmek için tıkla... Onay sistemi var aksama kadar. Kargolar paket tasima mesaisi bitince sisteme girilir.
KS KS D Dncr30 Decapat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 161 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #10 207061 dedi: İyi de bu ertelemeler kazayla yapılabiliyor mu? Hiç mi onay yok? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla bastım tak diye işleme aldı ama ürün geldi aradım müşteri hizmetlerini. Artı 0 Eksi
207061 dedi: İyi de bu ertelemeler kazayla yapılabiliyor mu? Hiç mi onay yok? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla bastım tak diye işleme aldı ama ürün geldi aradım müşteri hizmetlerini.